Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupic dobry węgiel? |
Gdzie kupic dobry węgiel w Łomży lub okolicach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupic dobry węgiel? |
w kopalni
|
|
Znajomi kupują od tego Pana Tel...503009882:) Wkurzasz mnie...
|
|
On pyta o węgiel,a nie o miał.
|
|
Ja już od kilku lat kupuję w PHU Mackiewicz naprzeciwko Orlenu. Naprawde pierwsza klasa.
|
|
jak na rozwolnienie to w aptece.
|
|
Masakra ...
|
|
Ja brałem z Barbórki w sierpniu. Muszę ich pochwalić bo dobrze się spala.
|
|
jak wyżej z barbórki bardzo dobry węgiel jest
|
|
kup od ślązaków. oni mają dobry i tani węgiel. :) :)
|
|
Oczywiscie maja dobry i tani węgiel tylko strasznie oszukuja na wadze, raz kupiłem i starczy po przewazeniu na własnej wadze brakowalo tony.
|
|
ja kupuje po 600 naprawde warto,dobrze sie pali
|
|
Kleber pod waga maja umieszczone odważniki i dzięki temu miałeś w plecy tonę. A z tego co wiem na bramie w kopalni tona stoi po 350 zyla ...
|
|
ja bralem w barburce i nie mam zdania ... dzis rano mialem 2 kawalki nie spalone calkiem . a w domu 18 stopni celcjusza. .. . ... . .. ... .
|
|
a kto pali weglem w tych czasach?chyba ze brudasy.
|
|
wpm hc laska z Ciebie ale inteligencją nie grzeszysz .. A szkoda pewnie twój kolega sympatyczny jak bym startował do Cie by miał łzy oczach:)))
|
|
wpm nie stac mnie na palenie oponami ,, za drogo chco w sklepie .. no chyba ze bym bral bieznikowane ale to i tak dla szlachty bo gdzie to jaki to koszt omajgat
|
|
wpm masz racje wiekszosc nie pali węglem bo ich na to nie stac w tych czasach,pala tylko tyle zeby w grzejnikach woda nie zamarzla. Przykro jest patrzec jak ktos piętrowkie chce ogrzac przyczepka samochodowa węgla...
|
|
opona?
|
|
jasiu_śmietana sąsiad Cie podpieprzy do straży miejskiej zapalenie oponami wlepią Tobie tysia mandatu..
|
|
nie polecam z barborki bo maja strasznie duzo kamienia, od mackiewicza juz biore 5 rok i jak narazie do tej pory bardzo dobry, a na cene nie patrze bo pozniej kamieniem nie da sie palic :)
|
|
nic mi nie wlepiom ; )
|
|
A przez neta ktoś już węgiel kupował :)? Ostatnio widzę, że składy opału atakują internety. Tutaj jest teraz darmowy transport ekogroszku i węgla na cały kraj. Ktoś już testował?
|
|
Ja zamawiam przez internet (z kuppanwyngiel) i to już od dawna i mogę szczerze polecić. Towar bardzo dobry, kaloryczny, pali się długo… a ceny też spoko + transport oczywiście.
|
|
Ja osobiście polecam węgiel z Modzel Skudosz u Pana Modzelewskiego , kupywałam kostkę i jestem zadowolona biorę co roku, super się pali i jest mało popiołu. I przede wszystkim jest super waga widać ilość przy załadunku, szczerze polecam.
|
|
Bardzo dobrej klasy węgiel zamawialiśmy na składzie Sobianek, czysty, wysokokaloryczny, dobrze się pali. Mają tu węgiel polski i zagraniczny, dowózka w całym kraju
|
|
Sobianek takze polecam. Od zeszlego roku u nich zamawiam opal do domu. Solidna firma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |