Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzę Wam Wesołych Świąt... |
...wiele radosnych chwil z rodziną i zadowlenia z prezentów. Życzę Wam wszystkim i sobie byśmy przy blasku świec, kolorowej choince i zastawionym smakołykami stole, pamiętali z jakiej okazji obchodzimy to święto. Byśmy pamiętali o jego przesłaniu przez cały nadchodzący rok. Szczególnie pozdrawiam tych, których znam osobiście, z którymi chciałbym przełamać się opłatkiem: TZ, Indar, Jacko, markm, Evaa, Zbych, sura, MrS - jeśli ktoś tu się nie odnalazł, tzn. że akurat nie pamietam nicka, a nie chciałem operować nazwiskami. Pozdrawiam też wszystkich pozostałych dyskutantów,współpiszących, a także tych, którzy tylko czytają nasze wypociny :). Pozdrawiam i jeszcze raz życzę: Wesołych Świąt! --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzę Wam Wesołych Świąt... |
Dzięki Piotrze i spełnienia marzeń - dla Ciebie w "odwecie" życzeniowym + Twoje życzenia. Dla mnie to wyjatkowe Święta, pierwsze i ostatnie w stanie narzeczeńskim, nastepne... ciiiiii...... :-) dobranoc, marzenia, chodźcie, sny...
|
|
Życzę Wam wszystkim pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia a niechaj nadchodzący, Nowy Rok będzie lepszy niż poprzedni i przyniesie Wam dużo zdrowia, pieniędzy i sukcesów zarówno w sferze osobistej, jak i zawodowej. Pozdrawiam
|
|
Rowniez dziekuje Ci Piotrze za zyczenia, ...Tobie i wszystkim tu obecnym, znajomym i nieznajomym... skladam zyczenia spokojnych Swiat, pelnych ciepla domowej atmosfery, zapachu choinki unoszacego sie w poblizu i karpia na talerzu, bialego puchu zakrywajacego niedoskonalosci zimy za oknami, sianka pod obrusem i...malego snieznego "oplatka niosacego radosc i milosc" dzielona miedzy bliskich..... a takze zycze Wam szampanskiej zabawy Sylwestrowej i duzo pomyslnosci oraz sukcesow w nadchodzacym Nowym Roku 2004 Evaa °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Dziekuje bardzo... Panie i Panowie, przyjaciele i Ci nieznani... Wesołych, Spokojnych, Ciepłych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, hojnego św. Mikołaja, gadającego karpia... Szczęśliwego Nowego 2004 Roku, oby wszystkie Wasze najskrytsze marzenia znalazly swoje spelnienie. klaniam sie nisko i pozdrawiam Krzysztof "Indar" Babinski Chorągiew Ziemi Łomżyńskiej
|
|
Dziękuję ... Dla Wszystkich Was i Każdego z osobna Życzenia Błogosławieństwa Bożego, Zdrowia, Radości, Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym. Pamiętajmy, że nowy rok musi być lepszym od tego, który mija. Razem możemy więcej. Pozdrawiam MarekM
|
|
Ja tez zalaczam serdeczne zyczenia Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i wszelkiej pomyslnosci w Nowym Roku wszystkim Lomzanom, tak tym 'lokalnym', jak i tym wszystkim rozrzuconym po swiecie. Merry Christmas and a Happy New Year! Rysiek
|
|
Już wigilijna noc......Trochę mrozu za oknem........a u mnie w domu przyjemnie i ciepło! Zyczę Wam też takiego ciepła!
|
|
Uff.. jeszcze udało się!! Wszystkiego co najlepsze życzę Wam. :-C
|
|
Dziekuję Piotrze za piękne życzenia i ja się przyłączam, a jako że poeci są tymi, którzy najlepiej rozumieją ludzkie dusze pozwólcie, że posłużę się słowami J. Kochanowskiego: ...Ja, Panie, niechaj mieszkam w tym gnieździe ojczystym, A ty mię zdrowiem opatrz i sumieniem czystym, Pożywieniem uczciwym, ludzką życzliwością, Obyczajami znośnymi, nieprzykrą starością.... Czego Wam Wszytkim serdecznie życzę. Zbych. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |