Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skup Katalizatorów |
Orientuję się ktoś gdzie można sprzedać stary katalizator??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skup Katalizatorów |
W Łomży to nie wiem ale widziałem ostatnio na giełdzie w Białymstoku faceta który skupował katalizatory...
|
|
Skupuje facet z Augustowa .Wystarczy zadzwonić i podać adres odbioru,sam je odbiera tel507730067.
|
|
W Nowogrodzie tam gdzie Skup Złomu, dobre ceny, wiem bo sam sprzedawałem. Zależy to jednak od wielkości (z jakiego auta pochodzi). Mam też tel: 508637977.
|
|
tak popieram nowogrod, dobrze placi i jest fajnie
|
|
wątpię że ktoś ze skupu złomu da więcej niż ten człowiek z Augustowa wiem że ten człowiek tym się nie zajmuje od wczoraj czy od miesiąca a słyszałem że jakieś ludzie z Polski przyjadą i niby dobrze zapłacą a potem wchodzi parę ładnych stówek do tyłu gdy ten z Augustowa powie ile zapłaci za to a co do ceny to co to znaczy "dobre ceny, wiem bo sam sprzedawałem" cytat dobra bo co bo zapłacił udrazu czy że jesteście zadowoleni ze trochę grosza wpadło a mogło być więcej niema czegoś takiego dobra cena sam się przekonałem na tym że na tum człowieku z Augustowa to można polegać na tym że więcej płaci sami wypróbujcie kto daje więcej Pozdro
|
|
Skup Katalizatorów Hurt-Detal Skupujemy katalizatory: -ceramiczne -metalowe -filtry cząstek stałych(DPF) -wkład ceramiczny Najwyższe ceny!!! Możliwy Dojazd TEL. 888 830 883 www.katalizatorybialystok.manifo.com
|
|
|
Jasne, że można. Wysyłkowo skupuje też Tomkat.
|
|
|
Ja byłem zadowolony bardzo z https://katalizatorychrzanow.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |