Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Refieksja |
Nasunęła mi sie właśnie taka myśl jak fajnie jest być forumowiczem.Nigdy z forum nie korzystałam nie doceniałam jak jest to fajna sprawa takie małe okienko na świat,można podzielić się wszystkim co cię rusza.Bardzo chciałam poruszyć te wszystkie zagadnienia powiązane z wiarą.Każdy może ocenić to na swój sposób.Dla mni esą to sprawy najważniejsze bo często kontrowersyjne i nie namacalne i które mnie dotknęły.Wiem że niektórym może się to nie podobać , niektórzy tego nie rozumieją ale mam nadzieję że komuś coś w sercu pozostanie .Fajnie że jesteście.!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Refieksja |
Do piekła trafisz razem z Paplakiem
|
|
Skąd taka pewność?
|
|
,,Wiem że niektórym może się to nie podobać , niektórzy tego nie rozumieją ale mam nadzieję że komuś coś w sercu pozostanie ,, Dużo lepiej, jak pozostanie coś w głowie.
|
|
Skąd wiesz że akurat z nim a nie z tobą.
|
|
Nie ważne w sercu czy w głowie aby tylko coś pozostało.
|
|
do niedotyczy powiedziałeś paplakowi że u Allaha tylko ludzie którzy wyrzekli się swojej wiary są gorzej traktowani niż zwierzęta a może wytłumacz mu dokladniej oco ci chodzi bo oboje wiemy co chciałeś przez to powiedzieć .Plujesz jadem jak na Allaha przystało.chyba niespałbyś w nocy gdybyś mi tego nie powiedział i powiedz co tak cię zirytowało i doprowadziło do takiej szczerości. Chyba nie chcesz żebym publicznie powiedziała coś więcej ,.Skoro jesteś taki kozak to powiedzpublicznie jak nibe\\zpieczne jest wyrzec się wiary w Boga.Masz podejrzanie dużo wiadomo,,,,,,,,,sci naten temat a może wiesz za dużo nieprawdaz?A jaki jest twoj stosunek do wiary ?A jaki jest twój stosunek do Allaha?Dziękuje że powiedzałeś kim jesteś zachowam to dla siebie.
|
|
a paplak ma jeszcze przed sobą przyszłość i ty o tym dobrze wiesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |