Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fontanna stary rynek |
I jak, będzie ta modernizacja czerwonego placu, dawno żadnych informacji. ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fontanna stary rynek |
Mam nadzieję, że będzie i to szybko. Kiedyś obszar Starego Rynku wyglądał bajecznie, fontanna mogłaby jedynie być bardziej zadbana, ale w większości polskich miast na starówce są fontanny, nawet małe, a u nas...?
|
|
Toć mata k#rwa fontannę na Starym Rynku jeszcze jednej wam potrzeba, żeby więcej zadłużyć miasto???
|
|
Trza referendum miejskie zrobić i niech każdy głosuje,za fontanną lub przeciw.Jak przejdzie to jakaś zrzutka ŁOMŻYNIAKÓW,na fontannę resztę dołoży miasto i gitara.
|
|
Ja osobiście jak najbardziej za fontanną jestem,fajna byle jaka była,ale zbierała ludzi wokoło,posiedzieć można było. A i ogródek Jordanowski całkiem,mile wspominam,też wiary sporo tam było. Ogólnie kiedyś,Łomża fajniejsza była.
|
|
A jak i też byłoby ciekawie i turystyka by nam wzrosła.
|
|
ALE SŁOWNICTWO TU SIĘ ZNAJDUJE}
|
|
I Boże Ciało wyglądało by inaczej z tą fontanną}
|
|
speech jedyny pozytywny Twój wątek na temat fontanny.Trzymaj tak dalej a będą z c.b ludzie.
|
|
Faktycznie to nie będą pieniądze wyj#bane w błoto, przynajmniej menele będą mieli gdzie szczać a gołębie na co srać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |