piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Motorola e398

Co sądzicie o Motoroli e398?Słyszałem wiele opinii że po wgraniu softu E1 można kręcić filmiki.Do tego mam jeszcze pytani-jakie formaty video odtwarza ten fonik?POZDRAWIAM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Motorola e398

Nie polecam !!

w tej cenie jest wiele innych fajnych telefonów... motorolki wg mnie są do bani. lepiej poszukaj w tej cenie jakiegos SE

mam ten telefon
jestem z niego srednio zadowolony
jedynem jego plusem (dla mnie) sa calkiem niezle glosniczki stereofoniczne
minusem: pamiec tylko na 20pare sms przychodzacych, wbudowany program do mp3 nie nadaje sie do niczego
poza tym nic specjalnego, ot zwykly telefon. choc calkiem wytrzymaly

z tego co slyszalem po zmianie softu wszystko lepiej i szybciej chodzi i ma troszke dodatkowych bajerow (dyktafon, mozliwosc nagrywania video itp)

Dołóż pare złotych i kup Nokię 6670. W tym przedziale cenowym jest najlepsza.

6230i jest zdecydowanie lepsza choc troche drozsza Polecam Nokie

a ja polecam SE k510i niedawno kupilem i super telefon. jak sie umie zdjecia nim robic to wychodza nie mal ze tak jak na cyfrówce :D

Ja se kupiłem Motorole v360 i polecam :)) A cena taka sama jak E398...

Po wgraniu softu od E1 można nagrywać filmy, motka chodzi szybciej, ale co z tego skoro 1 dzień ledwie trzyma ;D

Ja mam motke V635, prawdopodobnie jedyna w Łomży. Kiedys sie jarałem E398 ale to było 2-3 lata temu. Teraz wolę jednak swoja V-ke. Polecam SPV C550 z windowsem i zajebistym aparatem, albo Nokie 6680. Fajna jest jeszcze N80 i 8800. SE kategorycznie odradzam, gorszego badziewia niż telefony tej firmy chyba nie ma, a wszyscy sie nimi podniecają.

http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/marlboro.jpg

ja mam se w810i i ma bardzo dobrą jakość dźwięku MP3/aac, 512 MB pamięci, odtwarzanie xvid/mpeg2, nagrywanie w niezłej jakości i robi bardzo fajne zdjecia (2 megapixele)...
naprawdę polecam ten telefon

---------------------------------------------------------------------------------------------------

jak chcesz K510i to moge Ci opylic :P nowka :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org