sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kompetencja urzędników w urzędzie miasta

ostatnio udałam się do UM z moim gościem z innego miasta aby załatwić pewną sprawę ,pierwsze kroki skierowaliśmy do informacji tz. "udogodnienie dla mieszkańców" nie dość, że Panie te niewiedziały gdzie nas skierować to były jeszcze dość opryskliwe w swych odpowiedziach. Gdy udało nam się trafić do odpowiedniego działu, tam ponownie zaczeły się problemy. Po interwencji mego znajomego u prawnika jego firmy(który porozmawiał z pracownicą UM) udało nam się załatwić sprawę.
Znajomy skomentował to słowami : "Budynek macie kapitalistyczny, ale pracowników socjalistycznych".
Ps: Informacja UM została stworzona, żeby znajomi mieli prace ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kompetencja urzędników w urzędzie miasta

Te ładne panie zapomniały po co są ?? a podoatnik to ich żródło utrzymania miedzy innymi
Czy informacja jest dla petenta ?? a moze odwrotnie ?

ja tez mam problemu z urzędnikami ratusza są faktycznie mało kompetentni a na dodatek opryskliwi i mało chętnie staraja sie udzielić pomcy. Uważam ,że Pan Peredent powinien rogonić to towarzystwo wzajemnej adoracji i dać szansę innym lepszym - z pewnością się znajdą.

Apis

Ponoć goni od roku.
Tylko efektów brak.

P.S.
Jak ja bym gonił, to już kilka beczek by było. W sam raz na wesele :-)

:-C

czy to cos nowego !!!!!!!!! pokażcie mi dziesiątkę młodych pracowników w jakim kolwiek urzedzie........... nie ma, są na bezrobociu
a stare babcie siedzą i prukają w stołki.......
tak trzymac-"młodzi na wymarciu"

To tam siedzą babcie?jeżeli tak to niezle sie trzymają :)

michal

To takie zjawy z przeszłości kiedy mieliśmy samych panów: urzędników, milicjantów, sekretarzy, sprzedawczynie w sklepie, stróże (pardon: portierzy) itd.
To musi jeszcze potrwać, aż nauczymy się skutecznie egzekwować swoje obywatelskie prawa więc: idźcie w lud i tak właśnie czyńcie!

Zbych

Obsługa w Urzędzia Miasta w Łomży jest okey.
Pozdrawiam.
R. Cz.

Też tak sądzę,a ta pani Małgorzata chyba nie ,,załapała sie ,,na to stanowisko.Wczoraj byłem i mam zupełnie odmienne zdanie.
Pozdrawiam Panie z informacji

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org