Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompetencja urzędników w urzędzie miasta |
ostatnio udałam się do UM z moim gościem z innego miasta aby załatwić pewną sprawę ,pierwsze kroki skierowaliśmy do informacji tz. "udogodnienie dla mieszkańców" nie dość, że Panie te niewiedziały gdzie nas skierować to były jeszcze dość opryskliwe w swych odpowiedziach. Gdy udało nam się trafić do odpowiedniego działu, tam ponownie zaczeły się problemy. Po interwencji mego znajomego u prawnika jego firmy(który porozmawiał z pracownicą UM) udało nam się załatwić sprawę. Znajomy skomentował to słowami : "Budynek macie kapitalistyczny, ale pracowników socjalistycznych". Ps: Informacja UM została stworzona, żeby znajomi mieli prace ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompetencja urzędników w urzędzie miasta |
Te ładne panie zapomniały po co są ?? a podoatnik to ich żródło utrzymania miedzy innymi Czy informacja jest dla petenta ?? a moze odwrotnie ?
|
|
ja tez mam problemu z urzędnikami ratusza są faktycznie mało kompetentni a na dodatek opryskliwi i mało chętnie staraja sie udzielić pomcy. Uważam ,że Pan Peredent powinien rogonić to towarzystwo wzajemnej adoracji i dać szansę innym lepszym - z pewnością się znajdą. Apis
|
|
Ponoć goni od roku. Tylko efektów brak. P.S. Jak ja bym gonił, to już kilka beczek by było. W sam raz na wesele :-) :-C
|
|
czy to cos nowego !!!!!!!!! pokażcie mi dziesiątkę młodych pracowników w jakim kolwiek urzedzie........... nie ma, są na bezrobociu a stare babcie siedzą i prukają w stołki....... tak trzymac-"młodzi na wymarciu"
|
|
To tam siedzą babcie?jeżeli tak to niezle sie trzymają :) michal
|
|
To takie zjawy z przeszłości kiedy mieliśmy samych panów: urzędników, milicjantów, sekretarzy, sprzedawczynie w sklepie, stróże (pardon: portierzy) itd. To musi jeszcze potrwać, aż nauczymy się skutecznie egzekwować swoje obywatelskie prawa więc: idźcie w lud i tak właśnie czyńcie! Zbych
|
|
Obsługa w Urzędzia Miasta w Łomży jest okey. Pozdrawiam. R. Cz.
|
|
Też tak sądzę,a ta pani Małgorzata chyba nie ,,załapała sie ,,na to stanowisko.Wczoraj byłem i mam zupełnie odmienne zdanie. Pozdrawiam Panie z informacji michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |