Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś w TVN Turbo powiedzieli.... |
że BeMka to inaczej Bolid Młodzieży Wiejskiej. Nosiłem się z zamiarem kupna ale po tej wypowiedzi mam spore wątpliwości. Wiem, że BeMka na wsi polskiej jest bardzo ale to bardzo popularna ale, żeby aż tak to nazwać to mnie zdumiewa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś w TVN Turbo powiedzieli.... |
zbyt mocno bierzesz do siebie słowa z TV. a jak by w TVN Meteo by powiedzieli że jutro będzie padać to jutro będziesz w gumkach chodził??
|
|
No właśnie, wiesz co?!, ty to masz rację, przecież od dawna wiadomo, ze ta stacja wyprała mózgi dużej części Polaków. Dlatego dziadostwa nie oglądam, ja tylko na chwile tam zajrzałem a tu taka bomba. A o tych beemkach to mówił ten siwy taki chudy co z tym drugim i z Nikiciukiem testują samochody w programie u tego Prokopa. Ja tylko telewizję publiczną oglądam bo tam prawdę mówią. Czekam kiedy się wezmą za tych dziadów od dzikiej reprywatyzacji stolicy. Tyle kamienic ukradli, złodzieje jedne!!!!!!
|
|
masz do wyboru jeszcze WIEŚWAGENA np. dwudziestoletniego paska albo golfa :) ... a i koniecznie zamontuj dodatkowe nagłośnienie w furze , coby wszyscy w parafii podziwiali disco polo samochodowy lans :)
|
|
Re speech zakompleksiony jesteś i tyle. Nie mam zwyczaju mowić na samochód fura i słuchać muzyki w aucie ponieważ uprawiam kolarstwo i jeżdzę polskim samochodem oraz kupuję w polskim sklepie osiedlowym lub w Stokrotce. A słucham Slipknot, Antrax, Megadeth, Opeth, nawet o czymś takim nie słuszałeś więc spryszczaj na drzewo z tym polo disko czy jakoś tam nawet poprawnie napisać nie potrafię w przeciwieństwie do ciebie.
|
|
oby jak najprędzej wprowadzili wysoki podatek od starego złomu na kółkach i wtedy nie będzie problemu z małolatami w starych autach którzy jeżdzić nie potrafią. Kiedyś kto nie miał kasy to autobusem śmigał, a dziś każdy debil byle złomem na kółkach jedzie byle jak.
|
|
Ja mam kasę i autobusem do stolicy śmigam a nie jakąś \"furą\" ja to lewak napisał niejaki speech, piszę lewak ponieważ ma specyficzny sposób kąsania jak KODziarski element (patrz wyżej).
|
|
ciulu, pisałeś, że jeździsz \" jeżdzę polskim samochodem \" - haha Polonezem :) ... bogacz do W-Wy śmiga autobusem :))))) a co Polonez nie da już rady dojechać ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |