Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Flowerboxy |
Widziałam na facebooku, że ktoś w Łomży zaczął robić flowerboxy. Wygląda to całkiem fajnie. Zamawiał ktoś? Jak ceny? Jakieś opinie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Flowerboxy |
Ja zamawiałam. Ceny są podane na stronce na FB. Za flowerbox owal M -100zł. Fajnie się prezentowało . zawsze coś innego. Kupiłam na prezent i bardzo się podobało :)
|
|
Ja zamawiałem z dostawą do mieszkania. Kwiaty bardzo ładne, dziewczyna mile zaskoczona. Ta pani co robi, bardzo sympatyczna i cierpliwie tłumaczy co i jak - nawet takiemu marudzie jak ja :D Trwałość? Nie wiem, bo nie pytałam dziewczyny.
|
|
A no i cena super - za tyle kwiatów i dostawę w kwiaciarni zapłaciłbym 2 razy tyle...
|
|
Cześć, Mam dla was świetne rozwiązanie - flower boxy to kosztowny prezent. Trochę już jest na rynku, a nadal słono kosztuje. Ostatnio znalazłam boxy na kwiaty w internecie - https://pm-m.pl/298-flower-boxy-torebki-i-pudelka-papierowe . Kupicie kwiaty w kwiaciarni czy zerwiecie z ogródka, włożycie do pudełka i voila! Nikt nie rozpozna, że zrobiłyście je same :) Ja sama tak robie i jest to piękny wystrój mojej sypialni.
|
|
Podoba mi się to, ale to bardzo drogie. Szkoda...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |