Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespol na wesele |
Pomozcie szukam zespolu na wesele. mam dwie propozycje zespol NEWRITMO i TVISTER , ktory Waszym zdaneim jest lepszy? -
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespol na wesele |
,,Dzika impreza,, najlepsza i najtaniej.
|
|
ja polecam zespół flesz
|
|
a ja Sami Swoi ...godny polecenia
|
|
ale pomoc od was -
|
|
to jeżeli chodzi jak na wstępie o te dwa zespoły hm... każdy ma inny gust dla mnie osobiśćie nie rewelacja ale mówię moje zdanie są inne lepsze pozdrawiam powodzenia w szukaniu
|
|
to jaki zaproponujesz jak nie rewelacja? -
|
|
ja już jak wyżej napisałem jaki zespół jest dobry na udane wesele ale mówię każdy ma iny gust a z tych dwóch co wyżej wymienione miałem okazję posłuchać mi nie podchodziły może trochę Twister ale twój wybór pozdrawiam:)
|
|
|
wez sranka bocianka ogarnij sie i mi tu nie spamuj glupotami .a twister 1212 pewnie nawet nie byles na ani jednym z tych zespolow :D ale ok pozdr -
|
|
I weź teraz znajdź na szybkiego.Trzeba było gumy zakładać. Najlepiej będzie jak urodzisz 500 plus zgarniesz i pomyślisz o weselu po urodzeniu dziecka.Moze rozwodu od razu tez nie będzie na starcie :-)
|
|
hahaha marginesie !dziecko juz mam i nie znajduje nic na szybko bo mam duzo czasu. zajmij sie swoim nieszczesliwym zyciem a nie swoje zale i wywody publicznie piszesz . Bog z Toba .pozdro -
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |