Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs Alfa |
Jeśli uczestniczyliście w tym kursie podzielcie się opiniami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs Alfa |
Super sprawa uczestniczylem w calym kursie. Najlepszy jest weekend alfa ...
|
|
choć nie uczestniczyłem, to jednak mogę podzielić się wrażeniami jakie bym odniósł..., po pierwsze o chrześcijaństwie wiem, jeśli nie wszystko, to wystarczająco dużo, żeby prowadzący wyrzucili mnie z tej imprezy, jeśliby mieli naprawdę akceptować wszystkie moje pytania i wypowiedzi, po drugie, jeśliby jednak tolerowali moją obecność mogłoby się stać, że część kursantów zamiast przybliżyć się do kościoła, co najmniej utwierdziliby się w swoich wątpliwościach i sceptycyżmie, po trzecie małpowanie pomysłu kościoła Anglikańskiego nie wydaje mi się uczciwe rudy błazen z druhem
|
|
A po czwarte, pomyśleliby że to \"piaskowy dziadek\" z nową bajką przyjechał. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dzieje np. abepe Paetza bajką nie są...poza tym stetryczały ślepiec, czyli kał am, bardziej na tę imorezę nadaje się, bo ja, człek światły i oblatany w sprawach religijnych, z pewnością bardzo utrudniłbym życie organizatorom i dewotom wszelkiej maści... rudy błazen z druhem
|
|
Co oznacza weekendowa Alfa? Szerzej co Ci się podoba.
|
|
weekendowa jest najbardziej atrakcyjna ze wzgledu na piknikowy sposób spędzenia czasu rudy błazen z druhem
|
|
Papcio pierniku, ty jesteś tak oblatany jak smród po gaciach. Albo w kręceniu śmigłem, licząc że może jeszcze się uda. Ilekroć komuś o tobie wspomnę, a kto miał wcześniej styczność, to za każdym razem nie słyszę nic innego tylko: -to takie fiu-bździu, albo: aaaaaaaaa, to ten mały fibzdrygant. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
co to za nawiedzona , musi mieć mocno zryty czerep i duże problemy emocjonalne :) zmień lekarza, albo niech ci zwiększy dawkę psychotropów :)
|
|
kim TY jestes speech)))
|
|
haha
|