Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mapy Świata 3D-gdzie jest Łomża :(( |
hello everybody ostatnio sie bawie takim programem jak google earth , widać praktycznie wiekszość miast dokładnie ale naszą poczciwą Łomże nie bardzo , rozmazane to jakieś :/ Może znacie jakies inne programy oprócz : Earth Explorer 4.6 , EarthView 3.5.3 bo te już przerabiałem i to samo czyli nic nie widać albo ja nie umiem tego obsługiwać hehe ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mapy Świata 3D-gdzie jest Łomża :(( |
Jakie widoki na życie takie i widoki na mapie
|
|
sk_lom napisał(a): > Jakie widoki na życie takie i widoki na mapie dobre slowa JEŚLI NIE CHCESZ BYĆ OFIARĄ SYSTEMY MUSISZ ZACZĄĆ DECYDOWAĆ SAMEMU ! ®
|
|
no chyba że założysz Łomżyńską Komórkę Al-Kaidy, to i zbliżenia szybko się pojawią :P
|
|
Ps...sam się bawiłem googleearth....rozmazany mioze dlatego xze łomża to małe miasto/???
|
|
Polecam odwiedzić http://www.geoportal.gov.pl Znajdują się tam satelitarne (i nie tylko) mapy Polski. Poki co jest to wersja testowa, serwis oficjalnie ma ruszyć w 2008r. W związku z tym mapy są jeszcze niekompletne i brakuje połowy Łomży. Jednakże można tam znaleźć nawet najmniejsze wioski. Jedna uwaga, portal nie działa poprawnie w Operze.
|
|
google ludzie ma takie cos ze jak jest ciekawe miasto np warszawa to jest dosc dobrze zdjecie zrobione...a lomza to male miasto i z niczego nie wyslynelo...a zobacz sobie czarnobyl...tam dopiero widac jak zdjecia sa posklejane...chyba nie myslicie ze zrobili jedno zdjecie i wkleili ....... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |