piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mapy Świata 3D-gdzie jest Łomża :((

hello everybody ostatnio sie bawie takim programem jak google earth , widać praktycznie wiekszość miast dokładnie ale naszą poczciwą Łomże nie bardzo , rozmazane to jakieś :/

Może znacie jakies inne programy oprócz :
Earth Explorer 4.6 , EarthView 3.5.3 bo te już przerabiałem i to samo czyli nic nie widać albo ja nie umiem tego obsługiwać hehe ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mapy Świata 3D-gdzie jest Łomża :((

Jakie widoki na życie takie i widoki na mapie

sk_lom napisał(a):

> Jakie widoki na życie takie i widoki na mapie

dobre slowa

JEŚLI NIE CHCESZ BYĆ OFIARĄ SYSTEMY
MUSISZ ZACZĄĆ DECYDOWAĆ SAMEMU ! ®

no chyba że założysz Łomżyńską Komórkę Al-Kaidy, to i zbliżenia szybko się pojawią :P

Ps...sam się bawiłem googleearth....rozmazany mioze dlatego xze łomża to małe miasto/???

Polecam odwiedzić http://www.geoportal.gov.pl Znajdują się tam satelitarne (i nie tylko) mapy Polski. Poki co jest to wersja testowa, serwis oficjalnie ma ruszyć w 2008r. W związku z tym mapy są jeszcze niekompletne i brakuje połowy Łomży. Jednakże można tam znaleźć nawet najmniejsze wioski.
Jedna uwaga, portal nie działa poprawnie w Operze.

google ludzie ma takie cos ze jak jest ciekawe miasto np warszawa to jest dosc dobrze zdjecie zrobione...a lomza to male miasto i z niczego nie wyslynelo...a zobacz sobie czarnobyl...tam dopiero widac jak zdjecia sa posklejane...chyba nie myslicie ze zrobili jedno zdjecie i wkleili .......

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org