Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GDZIE SKUPUJĄ GRZYBY ? ? ? |
może jest ktoś zorientowany gdzie skupują w Łomży świeże grzyby jak również suszone będe bardzo wdzięczny za informacje. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GDZIE SKUPUJĄ GRZYBY ? ? ? |
ALE CHCESZ KUPIĆ CZY SPRZEDAĆ? JEŻELI SPRZEDAĆ JESTEM CHĘTNY(A). akapulko12
|
|
Akapulko12, przecież waldek27 wyraźnie napisał, że chodzi o skup. A tak na marginesie, masz jakieś wątpliwości co do swojej płci? CHĘTNY(A)? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Na ulicy łąkowej jest skup kurek i jagód. Duży biały dom po lewej stronie ulicy, numeru nie pamiętam:(
|
|
ja coś czuje że na skupie :P male OT :P
|
|
akapulko12 podaj swoje namiary e-mail lub telefon. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ten biały dom na Łąkowej to numer 11 lub 13
|
|
abcd1234 życze ci przyjemnego umoczenia prawdziwka??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Czy ty musisz ulicę łąkową kojarzyć tak jednoznacznie??? A swoją drogą "umaczanie prawdziwka" jest pod numerem o ile sie orientuję 16 :)
|
|
master398 myślalem,że te namiary są właśnie tam gdzie może się Łąkowa kojarzyć a pod jakimi numerami są bur**** to sam nie wiem pomyślałem,że właśnie podaje mnie te namiary na te ******* waldek 27 Dziewiczość lasów świadczy o impotencji wiatru. Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym.
|
|
Czy ktoś się orientuje ile płacą za kilogram świeżych grzybów lub suszonych. waldek 27 Dziewiczość lasów świadczy o impotencji wiatru.
|
|
1.50 podgrzybek dwójka 2.00 podgrzybek jedynka 4-5 prawdziwek kurka 10 jak na chwilę obecna. Skupy sa jeszcze na Spokojnej i kopernika. W pobliżu jeziorko i koziki. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
W GRZYBIARNI.... dziwny jakis czy coo ??
|
|
Ja tez ponowie pytanie Ktos sie orientuje ile kilogram suszonych??
|
|
ponawiam pytanie jaka jest cena susznych grzybów. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
degred czy możesz nopisaś konkretne adresy tych skópow. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Z uwagi na aktualnosc podbijam temat
|
|
? o O o o O o O o O O O o o O
|
|
z lasu sie wywodze wiec podbijamy temat :) .... ile za suszone???
|
|
krefeld666@wp.pl lepszej ceny nie dostaniesz a suszone musiałbym zobaczyć bigi2004
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |