piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
III liga wita łks

po tym meczu , nie mam juz obaw , że łks spadnie do III , gdzie ten łks , w meczach ze sląskiem , z KSZO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: III liga wita łks

TO AMERYKĘ ODKRYŁEŚ PRZECIEZ JA O TYM PISAŁEM JESZCZE W III LIDZE ŻE ZACHWILE BĘDZIE SPADEK PONOWNY BUHEHHEHEHEHEH

jaki wynik

niemaja szans III LIGA ich czeka z taka gra partacze.

LOL a ja sie z kumplem zalozylem ze za 2-3 lata ŁKS bedzie gral w Pucharze UEFA

pozyjemy zobaczymy

Koniu
nie wyżywaj się na piłkarzach, bo starają się jak mogą. Niestety. Zbieramy teraz żniwo nieprzygotowania organizacyjnego klubu do tej klasy rozgrywek. Po rozpoczęciu remontu stadionu piłkarze nie mają gdzie trenować i z tym się trzeba pogodzić. Z drugiej strony powoli zaczyna wychodzić zmęczenie spowodowane ciągłymi podróżami. Piłkarze więcej czasu spędzają w autokarze niż na treningu. Inną sprawą są zaległości treningowe, które spowodowało czerwcowe i lipcowe zamieszanie w klubie. Zawodnicy dopiero z dwutygodniowym opźnieniem rozpoczęli przygotowania do sezonu, a tuż przed jego rozpoczęciem odszedł Jerzy Engel jr., którego zastąpił Czesław Jakołcewicz. I o tym wwszyscy dobrze wiemy. A nie dziw się chłopakom, że w tamtym okresie bardziej niż o treningach myśleli o tym, czy w ogóle będą mieli gdzie grać w tym roku.
Co do trzeciej ligi to rzeczywiście widoki nie są optymistyczne. Ale jest jeszcze 9 meczy tej rundy i jeżeli pieniądze i działacze pozwolą, to także cała runda rewanżowa. A w tym czasie wszystko może sięzdarzyć. Najważniejsze, żeby straty przed rundą wiosenną nie były zbyt wielkie. A jestem pewny, że dobrze przepracowany okres przygotowawczy da wiosnąrezultaty.

Onie celowo przegrywają bo wiedzą że III lidzie ich los będzie pewniejszy niż w II, trzeba to sobie jasno powiedzieć

Jak tu krótko trwa miłość. Nosiliście chłopaków na ramionach i co teraz przez polityczne rozgrywki nie mają jak się porządnie przygotować do gry, a tu już głosy "partacze". Raczej podnośmy ich na duchu, bo nawet pokibicować nie ma gdzie, a nie zapominajcie tak szybko tym, którzy do tej sytuacji doprowadzili.

wpierw noszenie ich na rękach jaki oni wielcy, a tu nagle już są źli. niech dograją te mecze do końca rundy jesiennej, zapewne jak wygrają mecz to ci którzy teraz ich krytykują znów będą wychwalać tych zawodników.

poranny przegląd prasy a tam czytam - 5 100 zł przyniósł I etpa akcji na rzecz pomocy ŁKS , która zaaincjowła funfacja Nasz Wspólny Dom. Nastepna kwesta jest planowana na 3 X. :D

prawdziwi fani zawsze za swoją drużyną :D jeeeee

Znów polityczna wstawka, przecież ta zbiórka ma inny podtekst. Takimi zrywami ŁkS-u nie uratujesz, tu trzeba odważnej decyzji w ratuszu, tylko kto ją tam podejmie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org