Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysły na dziecięce zabawy |
Znacie jakieś kreatywne zabawy dla dzieci? Chciałabym zorganizować ciekawe urodziny dla mojego 4 latka ale kompletnie nie mam pomysłu czym dzieciaki mogłyby się zająć. Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysły na dziecięce zabawy |
Zobacz sobie jak są organizowane takie imprezy dla dzieci. Na pewno czymś się zainspirujesz :) Pozdrawiam :)
|
|
Zaplanuj z nimi np pieczenie pizzy. Każde dziecko zrobi własną z wybranych przez siebie składników. Nawet nie wiesz ile to radochy dla dzieci, a z głowy masz i atrakcję i posiłek :)
|
|
Nie wiem, czy robienie pizzy przez tak małe dzieci jest bezpieczne. Myślę, że są lepsze sposoby na spędzenie tego czasu. Myślę, że dobrym rozwiązaniem mogłoby być wysłanie dziecka do krainy mali-naukowcy.pl. Jeśli jeszcze o tym nie słyszałaś, to poczytaj w http://www.mali-naukowcy.pl/pomysly-na-urodziny-dla-dzieci/. Tam dzieciaki na pewno nie będą się nudziły.
|
|
Pizza super sprawa! Jeszcze polecałabym jakieś robótki ręczne ;) Sto lat dla Synka ;)
|
|
Słoneczko kiedyś bardzo w necie reklamowali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |