Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pani aniu ? |
pani aniu tematy polityczne w forum polityka a nie ogolnym....prosze nie robic POwskiej propagapndy tylko udzielac sie tam ,gdzie jest do tego miejsce czyli w tematach politycznych...ludzie pytaja o dobra kosmetyczke dentyste o porade?a pani propagande polityczna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pani aniu ? |
Moja? a kto zakłada kilkanaście durnych tematów aby tylko moje zniknęły ze strony głównej ? Moja propaganda? Kotki Autor: puplik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-01-17 18:13 Oddam w dobre ręce małe kotki. 2 koty oraz kotka. Tylko w dobre ręce Odpowiedz na tę wiadomość Re: Kotki Autor: ania89 (---.centertel.pl) Data: 11-01-17 18:16 Ok proszę podać nr telefonu. Zdzwonię i chętnie odbiorę. Córeczka się na pewno ucieszy, lubi zwierzęta. Czekam na numer telefonu. Odpowiedz na tę wiadomość Re: Kotki Autor: speech. (---.dynamic-ww-11.vectranet.pl) Data: 11-01-17 18:17 nie pal głupa, nie zamydlaj forum, nie spychaj tematu, którym teraz żyje cała Łomża na dół strony, zakładając tu tematy zastępcze :)) teraz nie pora na takie tematy, kotek nie zając, nie ucieknie pisz raczej co sądzisz o tym artykule : Chrzanowski rusza na bój z forumowiczami 4lomza.pl... znowu http://4lomza.pl/index.php?wiad=44390 Odpowiedz na tę wiadomość Re: Kotki Autor: speech. (---.dynamic-ww-11.vectranet.pl) Data: 11-01-17 18:18 nie poda numeru, bo to jest spychologia propagandowa ratuszowych :) Czekam na numer telefonu, tak się składa, że chętnie odbiorę kotki jeśli autor faktycznie je posiada. O finale tematu, poinformuje. Jeśli kotki zostaną przekazane to wrzucę nawet na forum ich zdjęcie ;) Jeśli autor się nie ujawni również poinformuje.
|
|
palą głupa, zamydlają forum, spychają temat, którym teraz żyje cała Łomża na dół strony, zakładając tu tematy zastępcze :)) piszcie raczej co sądzicie o tym artykule : Chrzanowski rusza na bój z forumowiczami 4lomza.pl... znowu http://4lomza.pl/index.php?wiad=44390 Realista, obiektywy 1, Wirtualny , puplik - to jedna i ta sama osoba pisząca pod kilkoma nickami :) jest tu też i drugi dopowłaz ratuszowy niejaki : Marek M. vel tomek 11111 __________________ ciekawe też , pod jakim nickiem pisze teraz Jan Palony ???
|
|
pani aniu to nie sa moje wpisy...moje tylko merytoryczne i w temacie prosze swojej flustracji nie wylewac na forum ogolnym
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |