Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
monitor |
Może ktoś z Was wie, gdzie można w łomży naprawić monitor LCD ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: monitor |
to ty jeszcze żyjesz :)
|
|
Słyszałam żę na na Wesołej jest jakiś fachowiec który robi takie rzeczy , ale czy warto naprawiać ? Nowy pewnie będzie kosztował niewiele drożej .
|
|
tak tylko byłemu komuchowi marudzie , jako funkcjonariuszowi SB odebrano emeryturkę i teraz czerwonej mendzie trudno koniec z końcem wiązać za średnią krajową :) ... może ktoś się zlituje i podaruje monitor staremu dziadowi , teraz komuch się nawrócił i za parę groszy w dvpę PiSoboszewi wchodzi, to każdemu rowa wyliże,
|
|
Nie Ciebie pytałem SB-ecki kundlu :)
|
|
Zależy co się zepsuło.
|
|
Dzięki Misia2 już znalazłem i wszystkiego się dowiedziałem :) A ty SB-ecka gnido, za krezusa podajesz się na forum ,ulitował byś się nad biednym zdychającym z głodu marudą i podarował monitorek jakiś zacny :)
|
|
sprzedajna mendo , kolegów szukaj sobie gdzie indziej, ja w SB ani UB nie bylem :) teraz i ONR ci pasuje ?
|
|
Widzę żę z Ciebie taki sam krezus jak z Ziuty szlachcianka, SB-ecka gnido :) Gdybyś nie był to byś się tak w persi nie bił :) Z tobą jest jak ze złodziejem , kto ukradł ? To nie ja , to on !!!! złodziej najgłośniej krzyczy :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |