Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nasze oceny miejscowych lokali gastronomicznych |
proponuje ten temat bo każdy ma jakieś doświadczenia w tym względzie a lokali jest tak dużo w mieście ,że trudno ogarnąć. Opiszcie swoje wrażenia , propozycje dobrych dań z menu tych lokali tak aby każdy z nas mógł swój wybór oprzeć na wspólnym zbiorowym doświadczeniu. Proszę Was tylko o obiektywność i pozbycie się złośliwości , uprzedzeń i negatywnych emocji tak aby nie czynić opinią innym krzywdy. Nie używajmy tu opinii ekstremalnych wyważona spokojna ocena wskaże właściwy wybór. Więc do dzieła kochani Łomżyniacy czekam na Wasze opinie. Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nasze oceny miejscowych lokali gastronomicznych |
|
ja bym się chętnie tu dowiedział, dlaczego łomżyńska gastronomia tak cienko przędzie? co i rusz otwiera się jakiś nowy lokal, by po roku - trzech zamknąć swoje podwoje, ... dlaczego w lokalach świeci pustkami całe dnie i wieczory ?
|
|
Ludzie uboźeją. Szczególne dla młodych brak pracy. Brak perspektyw. Żeby bywać w tych barach to trzeba mieć pieniądze. Bardzo współczuję młodzieży
|
|
ludzie tu miało być o waszych ocenach lokali i ich menu a nie wypłakiwania czy kogos stać czy nie i o[powiadanie o biedzie. Niech moc będzie z Wami
|
|
Utwórzcie grupę na FB i tam wrzucajcie takie info
|
|
Całkiem przyzwoicie prezentuje się \"Restauracja na Farnej\", też ostatnio pozytywnie pizzeria na Farnej, chyba \"Non Solo Pizza\". Ciekawie i zdrowo można zjeść w Avocado Fit Restaurant & Sushi. Kiedyś można było też dobrze zjeść w restauracji \"Syta Panna\" - dawno nie byłem. Polecam też restaurację \"GREC\" na al. Legionów, fajny klimat i dobrze przyrządzone dania. --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
DFX a może cos bardziej szczegółowo na temat polecanych lokali gastronomicznych . Szczególnie jakie polecasz pozycje z menu i jak oceniasz ich smak. Niech moc będzie z Wami
|
|
z Restauracji na Farnej miło wspominam Kotlet Drwala ;) , ale inne prostsze dania tam podawane też są ok Non Solo Pizza pizza z owocami morza, już nie pamiętam nazwy, ale była lepsza niż w innych pizzeriach, no i ostatnio miła obsługa. GREC dobrze przyrządzona mousaka, krewetki, miłym dodatkiem są \"czekadełka\" i ogólnie fajny klimat i miła obsługa Avocado - niestety nie pamiętam dokładnie które dania jadłem, ale były smaczne, ciekawe smaki, estetycznie przyrządzone i chyba zdrowe ;) Syta Panna - pamiętam dobre domowe jedzenie, podstawowe dania były ok --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
Na Farnej jest fajny lokal i dobre jedzenie dają.
|
|
Retro- ogólnie fajne jedzenie polecić mogę zupę cebulową i ostatnio brałem pizze serową z brokułami - super !
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |