Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął rudy mały kundelek Miki |
Dnia 30.12.2016r. W okolicy galeri weneda uciekł przestraszony mały rudy piesek (wystraszył się huku petard)i do tej pory nie możemy go nigdzie znaleźć jeśli ktoś coś może wiedzieć bardzo proszę o kontakt tel 503-321-005 bardzo za nim tęsknimy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął rudy mały kundelek Miki |
Witam, wczoraj Przy Lidlu na ul. Zjazd widziałem takiego kundelka miał na szyi czerwoną obróżkę. twidi
|
|
Widziałam tego psiaka ale niestety to nie jest Mikuś i bardzo żałuje bo mój synek strasznie płacze po nocach i go woła serce mi pęka jak on za nim tęskni...
|
|
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Hib3keCBkt3yxyfWHAiePOkQ78eysl
|
|
|
Czy ktoś widział Mikusia?
|
|
Znalazł się? Nie dam sobie ręki uciąć, ale wydawało mi się, że wczoraj widziałam go na Ks. Anny pod blokiem 5. Było ciemno i powiem szczerze, że nie przyglądałam się za bardzo, ale to mógł być on. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Niestety pieska dalej nie znalazłam ale nie tracę nadziei mam nadzieję że z pomocą dobrych ludzi się znajdzie. Byłam na tej ulicy i szukałam ale widocznie poszedł gdzieś indziej bo niewidziałam żadnego psiaka żałuję....
|
|
Czy naprawdę nikt nie widział Mikiego?
|
|
Miki to przyjaciel małego czteroletniego chłopca pomóżcie go znaleźć!!!
|
|
Znajdzie się! -- Wesele na kasecie VHS lub Blu-ray? Nie masz jak odtworzyć? Przerób je na DVD! http://przegrywanie.lomza.pl
|
|
Czy ktoś wie gdzie może się znajdować Mikuś???
|
|
Na fb dałaś ogłoszenie?
|
|
Tak wszędzie gdzie tylko możliwe i nikt nigdzie takiego pieska nie widział koszmar niewiem co mam robić minął już tydzień... Co robić i gdzie go szukać POMOCY...
|
|
A w schronisku sprawdzałaś? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dzwoniłam tam i nic... Mówią że nie mają takiego psa.?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |