Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŚMIECH!!! - łomżyńskie stypendia |
Właśnie przeczytałem, że dla studentów z Łomży i okolic miasto ma przyznać, uwaga BAGATELA - 20 sztuk stypendiów!!!!!! Czyli 20 studentów dostanie stypendium!!! Niech żyje Rada Miasta, Łomża i wszystkie jej stany. ŚMIECH NA SALI!!!!!!!!!!!! I nie ma co się zasłaniać możliwościami finansowymi, wystarczy porównać Łomżę z innymi miastami i liczbę przyznawanych stypendiów. Do szanownych Wysoko-postawionych: dbajcie o studentów tak dalej, a w przyszłości z Łomży zostanie malutka wioseczka. Czy Wam nie wstyd??? Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŚMIECH!!! - łomżyńskie stypendia |
przepraszam, ale o co Ci chodzi.... ...to jest dobra wola i gest przed wyborami... ...miasto nie ma obowiązku dawania stypendiów dla studentów... ...ucz się i pracuj... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Spoko to juz nikt po studiach tutaj nie wroci???
|
|
Jak to o co mi chodzi? Jak miasto już coś daje to niech trochę pomyśli. 20 sztuk stypendiów to po prostu śmieszne. Na 3 uczelnie wyższe w Łomży i dokładając studentów którzy studiują poza Łomżą. Władze robią z siebie błaznów. Aż z ciekawości spojrzałem, że owy regulamin podpisał Pan Maciej Głaz. Gratuluję roztropności i oczywiście dobrej woli i wielkiego gestu!!!
|
|
Przepraszam, ale ja przeczytałem, że do 250 studentów trafi pomoc stypendialna. Jest to sporo więcej niż 20, ale może klawikord ma lepsze informacje. Pozdrawiam ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
ty sie naucz czytac stypendium dostanie 250 uczniow szkol ponadgimnazjalnych i 20 studentow hahahaha nic dodac i nic ujoc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |