piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŚMIECH!!! - łomżyńskie stypendia

Właśnie przeczytałem, że dla studentów z Łomży i okolic miasto ma przyznać, uwaga BAGATELA - 20 sztuk stypendiów!!!!!!

Czyli 20 studentów dostanie stypendium!!! Niech żyje Rada Miasta, Łomża i wszystkie jej stany. ŚMIECH NA SALI!!!!!!!!!!!!

I nie ma co się zasłaniać możliwościami finansowymi, wystarczy porównać Łomżę z innymi miastami i liczbę przyznawanych stypendiów.

Do szanownych Wysoko-postawionych: dbajcie o studentów tak dalej, a w przyszłości z Łomży zostanie malutka wioseczka.

Czy Wam nie wstyd???

Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŚMIECH!!! - łomżyńskie stypendia

przepraszam, ale o co Ci chodzi....

...to jest dobra wola i gest przed wyborami...

...miasto nie ma obowiązku dawania stypendiów dla studentów...

...ucz się i pracuj...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Spoko to juz nikt po studiach tutaj nie wroci???

Jak to o co mi chodzi?

Jak miasto już coś daje to niech trochę pomyśli. 20 sztuk stypendiów to po prostu śmieszne. Na 3 uczelnie wyższe w Łomży i dokładając studentów którzy studiują poza Łomżą. Władze robią z siebie błaznów.

Aż z ciekawości spojrzałem, że owy regulamin podpisał Pan Maciej Głaz. Gratuluję roztropności i oczywiście dobrej woli i wielkiego gestu!!!

Przepraszam, ale ja przeczytałem, że do 250 studentów trafi pomoc stypendialna. Jest to sporo więcej niż 20, ale może klawikord ma lepsze informacje. Pozdrawiam

ty sie naucz czytac stypendium dostanie 250 uczniow szkol ponadgimnazjalnych i 20 studentow hahahaha nic dodac i nic ujoc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org