Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SPEED |
Gratuluje "fachowej" pomocy technicznej firmy speed. Jakiś czas temu wysłałem maila w sprawie systemu Publikator : " Dzien dobry, Mam pytanie jaki jest koszto pojedyńczej licencji na system publikator (dla jednego serwisu www). Bym był zainteresowany kupnem tego właśnie systemu. Mam tylko jedno pytanie czy istnieje możliwość przetestowania jego funkcjonalności. Pytam sie tak dlatego gdyż widziałem w kilku firmach mozliwosc testowania podobnych systemow do zarzadzania zawartoscia strony (np podajac jako login i haslo "test") Pozdrawiam A*** K******* " List został wysłany 2003-11-06 21:06. Myślicie że ktoś odpisał? Nikt. Super normalnie traktowanie klienta. Owszem ludzie w firmie mogą być zajęci. Ale do jakiego stopnia. Kurcze dużo brakuje nam Łomżyniakom do Europy... --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SPEED |
Może chłopaki przeoczyli... Najlepiej zawsze zadzwonić albo wpaść osobiście. Nic nie pobije za to oszołomów z Simmtechu - na maila napisanego przeze mnie w okolicach Świąt Wielkanocnych odpowiedź dostałem tydzień temu. Ah ten Internet ;-) Pozdrawiam Mr "S" Krytyk zawodowy?! "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
Re: SPEED |
Hehe Ale dostałeś :) A ja nie :( Cóż to za poziom. Sam przyznaj. A co do SIMTECHU to nawet sie nie wypowiadam. No Comment. Oni nawet nie potrafią zająć się klientem w firmie... ble. --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |