Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dietetyk |
Szukam dobrego dietetyka lub osobe która ułoży mi diete . Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dietetyk |
Sam możesz być dietetykiem, pij dużo wody, mniej jedz ,dużo ruchu i to wszystko i kasa zostanie .
|
|
Jedz trzy razy dziennie co pięć godzin same gotowane potrawy .
|
|
Jakiś kontakt do pana ?
|
|
tu chodzi o kobiete
|
|
Nie ma problemu coś poradzimy :) .
|
|
jacek21 gorszej głupoty nie słyszałem. Ma jeść 3 posiłki dziennie i schudnie? Im mniej posiłków, tym nasz metabolizm zwalnia. Jedz 5-6 posiłków dziennie. Staraj się je jeść w mniej więcej równych odstępach czasowych. Odstaw smażone, napoje słodzące/gazowane, kebaby itp. Ostatni posiłek dobrze gdyby był białkowy. Ogólnie jak zmienisz podejście zaczniesz jeść te zdrowsze rzeczy to uwierz mi ale przy 5-6 posiłkach no i jak możesz to sobie pobiegaj, ogólnie jakieś aeroby to waga zacznie spadać.Sam to przerabiałem mój wynik 92>68 nie miałem żadnego dietetyka. Tylko pamiętaj z głową to rób jak waga bd za szybko spadać to trochę zwolnij bo spalisz mięśnie(chociaż i tak ich część spalisz) to nawet chodzenie może sprawiać problem.Powodzenia Sorry że tak chaotycznie to wszystko napisałem.
|
|
Ja zawsze redukuje bez żadnego Cardio. Łacznie wychodzą mi z 2-3 posiłki w ciagu dnia, ilosc nie gra tutaj roli. A jedynie ilosc kalorii w ciagu dnia.
|
|
Yates skoro tak to masz taką genetykę i bez liczenia kalorii pewnie nic Ci nie przybędzie
|
|
Ja pierdole jak zwykle znawcy się udzielają. Weźcie wszyscy najlepiej skoczcie z mostu i nie wyplyncie juz na powierzchnię
|
|
Jeść 5 razy dziennie nawet jak sie nie jest glodnym? To bez sensu
|
|
gagarin na tym polega podkręcanie metabolizmu małe posiłki a często
|
|
Serio to podkręca? W jaki sposób?
|
|
Gagarin23 nie słuchaj tych bzdur ;] idź do roboty, zleci z Ciebie raz dwa
|
|
W robocie nam większe zapotrzebowanie na żer, wiec błędne myślenie arabski.. :] tu spale-tam nadrobię.. Ale pytam z ciekawości bo jakis czas temu chciałem zrobic trenera personalnego wiec interesuje sie takimi sprawami. Wszędzie trąbią żeby jeść często. Co to za glupia rada? Ja jem bez przerwy i jakos nie widzę żeby mi waga spadała:D
|
|
befitnow.pl
|
|
Ja polecam https://www.facebook.com/dietetyk.zdrowa.kaloria/ jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona.
|
|
Polecam panią Darię ze Zdrowej kalorii
|
|
o jaki rodzaj tiety chodzi ?
|