sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZASKAKUJĄCY POLACY

Spotkałem go na przystanku tutejszego mpk czyli si ti ej. Słowa nie umiał po angielsku, jego matka była polką, a przyjechał z warszawy. pomogłem mu kupić bilet i dojechać do oak park bo to po drodze. wieczorem umówiliśmy się w chicago by night (ładne czeskie barmanki... polecam... mnóstwo rosjanek - polecam, mnóstwo rosjan - nie polecam...). przegadaliśmy 2 godziny, choć obecni tam dziwnie się na nas patrzyli. Wiele opowiadał o kraju pochodzenia swego ojca, i podarował mi oryginalną etniczną gruchawkę do tańca plemiennego. Gruchałem całą powrotną drogę, bo ma fajny dźwięk czym doprowadzałem do szału Mariusza. Martwiłem się tylko z jednego powodu czy na nocnych zdjęciach będzie widać Davida, bo dawid ma czarną skórę jak noc listopadowa. Ale jego KORZENIE są polskie i najbardziej kocha flaki (poleciłem mu matysiaków - dobre flaki).
Nastepnego dnia odbierałem zdjęcia w łolgrins (wzór dla zakładów w polsce - dużo taniej w przeliczeniu na jedno zdjęcie, a gdy czekasz dobę drugi komplet gratis). I słyszę słowa Janek pomóż. Janek odwraca się, krzyczy Już już i wszystko jest o.k. oprócz tego że janek też jest czarny jak noc listopadowa.
Ruszam w niedzielę w miasto - może spotkam polską koreankę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZASKAKUJĄCY POLACY

no popatrz a ja sie zastanawialem dlaczego dostalem podwujne odbitki- mowilem sobie pewnie sie tym z łolgrins pomylilo:) a to takie buty z cholewami

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org