Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hańa ŁKS |
kolejana porażka z jago , spowodowana zbyt duzo pewnoscio po 1 połowie!! ŁkS spadnie do III ligi , i nie piszcie fantazji , ze dobrze grali , gdy jest skutecznoiśc , zawodzi bramkarz bądź inteligencja , spadniemy do III ligi jak nic!! a ci , co piszo , że taki temat juz był , odczepcie sie i chociaż raz nie piszcie tego!! zchrzanili mecz , z zawiszo teraz juz nie wygrajo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hańa ŁKS |
TAKA JEST PRAWDA
|
|
PRawda jest taka ze kolejny raz kondycja siadla i tyle!!! niech popracuja nad tym elementem
|
|
jakoś do tej pory krzyczeli , że kondycja jest dobra , tylko brak skuteczności
|
|
Mieli szansę ale nie umieli wykorzystać jej jeśli się nie wygrało 2:0 to się przegrało 3:2 na własne życzenie .Spadniemy do 3-ligi napewno i wtedy będzie jak dawniej nie trzeba będzie remontować stadionu , nie będzie prblemu z pieniędzmy już i dalej łomza będzie miastem emerytów.Błędy popełniliśmy juz na poczatku rundy w 2 lidze Puszczając z łomży Jurka Engela mówiac on zbudował zespół który awansował do 2 ligi a my tego dalej nie umiemy wykorzystać .Zobaczcie że po odejściu jego ilu straciliśmy cennych zawodników zapewne gdyby oni byli to by było 3:0 dla nas
|
|
prawda jest taka ze wy jak łks wygrywa to wszytsko łądnie pieknie a jak przegrywaja to ich jezdzicie.. Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
bo to cieniasy i tyle
|
|
a mnie sie na usta cisnie komentarz Pnan Szaranowicza (albo Szpakowskiego zawsze ich mylę) po wczorajszym meczu Polska:Finlandia, który brzmiał mniej więcej tak: "Zeby zrozumieć to co sie stało nalezałoby wypic Finlandię" Po dzisiejszym meczu ŁKS-u można by parafrazować tą wypowiedź: Zeby zrozumieć to co się stało nalezłomy wypic ..... niech każdy dopowie sobie sam :)
|
|
rafalek a kiedy oni wygrali , przeciez nie odnotowali ani 1 zwycięstwa
|
|
wygrywali nonstop w 3 lidze, tak to prawda ze w 2 lidze nieodnieslismy ani jednego meczu ale po to są kibice zeby wspierac piłkazy duchowo nawet jak im nieidzie;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
ja już pomału , jak i kibice trace wiare w ŁKS , gdy tak dłużej będe , straco duzo fanów.Kibice juz sie niecierpliwio tymi ciągłymi porazkami
|
|
wypowiedz trenera ŁKS-u : Czesław Jakołcewicz (trener ŁKS-u Łomża): - Od radości do smutku – tak mogę określić ten mecz. Niestety przegraliśmy mecz, który układał nam się bardzo dobrze. Myślę, że zaskoczyliśmy trochę Jagiellonię grając konsekwentnie w pierwszej połowie prowadziliśmy 2:0. Całą koncepcję rozbiła kontuzja mego skrajnego obrońcy [red. Piotr Petasz opuścił boisko z kontuzją tuż przed przerwą]. Niestety nie mam wartościowych zmienników, bo uważam, że gdybym miał, to byśmy tego meczu nie przegrali. Po przerwie Jagiellonia osiągnęła dużą przewagę, było to jednak związane z tym, że wpuściłem na boisko zawodników, którzy są jeszcze nie przygotowani do gry w tym sezonie. Na pewno w pierwszej połowie pokazaliśmy się z bardzo dobrej strony, na tle bardzo silnego przeciwnika potrafiliśmy strzelić dwie bramki. Całe nieszczęście zaczęło się od wspomnianego już przeze mnie zejścia Petasza. Po 20 minutach drugiej połowy było widać, że mój zespół odczuwa trudy tego meczu. Nie miałem po prostu kogo wstawić, ale nie narzekam, staram się motywować tych, którzy dostają szansę gry. Jest to z pewnością konsekwencja naszych wyjazdów, dzisiaj był to piąty z kolei mecz na wyjeździe. Co trzy dni przemierzamy po 500 kilometrów i ja się z tym liczyłem, że prędzej czy później będą widoczne skutki przemęczenia i to właśnie dzisiaj było widać, szczególnie w drugiej połowie. W Jagiellonii weszli doświadczeni zawodnicy i pociągnęli ich grę, ja takowych nie miałem, mimo wszystko dziękuję chłopcom, że pokazali, iż nie jesteśmy zwykłymi kopaczami piłki. Jedziemy teraz do lidera i zagramy tak samo, będziemy grać, aby wygrać. Nigdy nie gram obronnie, a mam taki zespół, który potrafi grać ofensywnie. Gratuluje Rysiowi i jego drużynie zwycięstwa, że wyciągnęli z 0:2 i wygrali, a my będziemy szukać punktów w innych meczach, których jeszcze kilka przed sobą mamy. Smutne jest tylko to, że musimy je grać na wyjazdach. Pozatym w calej Polsce pisza ze kibice z Łomży to frajerzy bo skopali chlopaka co uciekl do was do sektora przez policja i musial.Bez komentarza
|
|
Zwracam honor cos takiego niemialo miejsca to plotka zreszta sami se poczytajcie http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=17069&postdays=0&postorder=asc&start=80
|
|
cos ten link nie łazi
|
|
Żeby zrozumieć to tragedie trzeba wypić żuberka z puszki i to najlepiej całego czteropaka:/ :/ =****=
|
|
oj co to będzie dalejj z łks , teraz z zawiszo na 100 % przegrajo
|
|
Kto byl widzial jak bylo, a jak nie widzial to jutro retransmisja...
|
|
kto aktualizuje tą stronę: http://www.lks.lomza.pl/ - wstyd, tu to z pewnością... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |