sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
II czy I LO?

Która szkoła będzie lepsza dla ucznia z paskiem, z samymi czwórkami i piątkami, który jest dobry z przedmiotów ścisłych?? Mam zamiar brać pod uwagę głównie podejście nauczycieli i przygotowanie do matury. Profil politechniczny / mat-fiz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: II czy I LO?

mechaniak

bez różnicy jak sam nie bedziesz chciał czegoś osiągnąć i jak zostaniesz w Łomży to bezrobocie i tak cie czeka

Tylko II broń Boże I - to porażka i korepetycje

Chłopie po co tracić 3 lata w LO, jak po 4 np. w mechaniaku masz już zawód i lepsze przygotowanie do studiów technicznych.

Tylko Technikum i Politechnika LO to czas stracony .chyba że chcesz zostać politykiem .

Pod względem przedmiotów ścisłych - tylko 1 LO. Matematyka i fizyka na wysokim poziomie. Sam kończyłem I LO, ode mnie z klasy na Politechnice Warszawskiej skończyło prawie 3/4 klasy i na maturze, szczególnie z matenatyki, nikt nie miał więkdzych problemów

Po pierwsze post założyła Sylwia. Dla tumanów jest to rodzaj żeński (dziewczyna). Po drugie jeżeli masz same czwórki ( więcej niż 5 czwórek z 14 przedmiotów ) to zapomnij o I LO i II LO. na pewno się nie dostaniesz. Moja córka miała 4 czwórki, 3 szóstki, a pozostałe piątki i uczy się w III LO :)

Post napisał Baron666. Dla tumanów jest to rodzaj męski, a pisze o swojej córce, może Sylwia to mama chłopca.

Baron pomyśl glut słusznie prawi,
jest: \"...dla ucznia z paskiem, z samymi czwórkami i piątkami, który jest dobry...\"
a mogło być:... dla uczennicy z paskiem, z samymi czwórkami i piątkami, która jest dobra...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org