Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
II czy I LO? |
Która szkoła będzie lepsza dla ucznia z paskiem, z samymi czwórkami i piątkami, który jest dobry z przedmiotów ścisłych?? Mam zamiar brać pod uwagę głównie podejście nauczycieli i przygotowanie do matury. Profil politechniczny / mat-fiz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: II czy I LO? |
mechaniak
|
|
bez różnicy jak sam nie bedziesz chciał czegoś osiągnąć i jak zostaniesz w Łomży to bezrobocie i tak cie czeka
|
|
Tylko II broń Boże I - to porażka i korepetycje
|
|
Chłopie po co tracić 3 lata w LO, jak po 4 np. w mechaniaku masz już zawód i lepsze przygotowanie do studiów technicznych.
|
|
Tylko Technikum i Politechnika LO to czas stracony .chyba że chcesz zostać politykiem .
|
|
Pod względem przedmiotów ścisłych - tylko 1 LO. Matematyka i fizyka na wysokim poziomie. Sam kończyłem I LO, ode mnie z klasy na Politechnice Warszawskiej skończyło prawie 3/4 klasy i na maturze, szczególnie z matenatyki, nikt nie miał więkdzych problemów
|
|
Po pierwsze post założyła Sylwia. Dla tumanów jest to rodzaj żeński (dziewczyna). Po drugie jeżeli masz same czwórki ( więcej niż 5 czwórek z 14 przedmiotów ) to zapomnij o I LO i II LO. na pewno się nie dostaniesz. Moja córka miała 4 czwórki, 3 szóstki, a pozostałe piątki i uczy się w III LO :)
|
|
Post napisał Baron666. Dla tumanów jest to rodzaj męski, a pisze o swojej córce, może Sylwia to mama chłopca.
|
|
Baron pomyśl glut słusznie prawi, jest: \"...dla ucznia z paskiem, z samymi czwórkami i piątkami, który jest dobry...\" a mogło być:... dla uczennicy z paskiem, z samymi czwórkami i piątkami, która jest dobra...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |