Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Medycyna Pracy Łomża |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Medycyna Pracy Łomża |
a badanie robisz bo masz taki kaprys ? czy ci pracodawca zlecił i powiedział gdzie je masz zrobić ! jakoś nie ogarniam Twoich rozterek !
|
|
|
w moim niewolniczym zakładzie pracy to pracodawca podejmuje decyzje i sprawdza gdzie mogę zrobić wszystkie badania potrzebne do pracy, ja dostaję skierowanie, wiem gdzie mam iść, jak zdążę jednego dnia to mam jeden dzień wolny jak nie zdążę to mam dwa dni wolne, pracodawca wybiera, pracodawca ponosi konsekwencje... nigdy w życiu nie przyszło mi do głowy, gdzie i jak robić badania za których zorganizowanie i zapłacenie odpowiada mój pracodawca.... no ale ja nie jestem wolnym człowiekiem :-) nie wywarzam otwartych drzwi, nie siedzę w niedzielę, dzień wolny i nie zastanawiam się gdzie będzie najwygodniej, bo to nie mój problem ... no ale Ty jesteś wolny i sam decydujesz co robisz w czasie wolnym :-) Powodzenie... z Twoim sprytem i pewnością siebie będzie Ci ono w życiu potrzebne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |