Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
speech |
Ostrzegam!!! Speech to nowy nick tego pedała vox populi, &zonka i ch#j go wie jakich jeszcze nicków. Nie wdawajcie się w dyskusje z pajacem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: speech |
dzięki za info ..
|
|
Speech to &zonk który wcześniej był zezowatym szcześciem i Egzorcystą...? O nieee... Powrócił...! :(((((
|
|
Spoko. Od razu rozkminiłem dziada po tym jak się pochwalił, że złamał nogę w alpach :))) Autor: speech (---.lomza.vectranet.pl) Data: 14-05-16 19:17 nie`dotyczy ALE CIEBIE DZIADU TO NIE DOTYCZY, widać emeryt czy na ręcinie, albo beneficjent MOPSu, aż tyle czasu spędzasz tu na forum? chłopie, czy ty masz czas na real? wirtualnie to ty \\\"bohater\\\" z za momitora a a w realu kozi dupek ma zasiłku ,hahah Ps: z nudów tu zacząłem pisać - mam nogę w gipsie po urlopie w Alpach -hahhaa mam jeszcze 8 tygodni by gnębić matołów takich jak ty hahahahahahahh
|
|
Wisienka 123 dokłądnie światowy chłop...:)miłego wieczoru
|
|
chciałem powiedzieć dokładnie sorry za błąd...wina klawiatury
|
|
A fuuu a blee a ja z nim pisałem,strasznie wygadany a teraz jak o nim temat to się nie udziela,dziwne
|
|
Zatkalo go.... :D
|
|
ma plebs jakies życie poza forum?
|
|
żenada, nieudacznicy życiowi, odrzuty społeczne mieszkające kątem u rodziców, lub \"elita\" opieki społecznej, bezrobotni, renciści i emeryci, kierowani strachem przed podjęciem odpowiedzialności za własne życie wpadają w wirtualny świat, nie potrafią zająć się jakąkolwiek pożyteczną działalnością, całe dnie spędzają na forum w oczekiwaniu na koleją dawkę tanich sensacji co by tu wylać swoje frustracje nie dotyczy: kto normalny ma aż tyle wolnego czasy by tu siedzieć całymi dniami na forum?
|
|
ja w pracy se siedzę na forum i w domu :) luz blues więc spokojnie ;)
|
|
oj wiśienka to masz fajną pracę:)
|
|
nie narzekam :)
|