Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa roweru |
Hej, szukam specjalisty który wycentruje mi koło rowerowe w związku z tym mam pytania: czy po takim zabiegu koło będzie pełnowartościowe i posłuży jeszcze długo, czy lepiej zakupić nową obręcz i nie kombinować? a najważniejsze polećcie gdzie się udać najlepiej oraz koszt takiego zabiegu. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa roweru |
kazde kolo trzeba centrowac nawet jak sie produkuje nowe, i koorwa nie ma lipy po tym bo sie szprychamy nacionga:d kminisz a teraz do sedna. kup sobie kluczyk do szprych i sam z powodzeniem ustawisz, proste jak szprycha.. koorwa drut.
|
|
Dato na Broniewskiego masz serwis rowerowy i tam ci pomogą, a debili nie słuchaj bo samemu będzie ci ciężko to zrobić
|
|
Tylko nie u tego na broniewskiego,zapłacisz a lipe odwali i znów będziesz szukał kogoś kto naprawi
|
|
DK Sport Na Pana Tadeusza Polecam.
|
|
Na Broniewskiego nie polecam Księżniczka
|
|
Podzielam opinie poprzedników. Nie polecam serwisu rowerowego na Broniewskiego.
|
|
Tylko i wyłącznie Długa 12 naprawa rowerów w bramie.Pozdrawiam
|
|
Dzięki za zainteresowanie w takim razie pędzę jutro/pon na długą mam nadzieje ze kolejka nie będzie na tydzień a cena za usługę jak za nówkę sztukę ;)
|
|
|
10, 15 zł Długa 12 naprawa rowerów w bramie.
|
|
Poszukaj czegoś podobnego w okolicy - https://dotsport.pl/serwis-rowerowy-krakow Możliwe, że nawet jest tutaj ich oddział, ale to się musisz zorientować. Na pewno odradzam zabawy w samodzielne naprawy.
|
|
Ja kupiłem zestaw Bike Hand. Ważne żeby dobrać wariant kluczy i nasadek pod konkretny rower. Jeśli chciałbyś kupić klucze dynamometryczne indywidualnie, zerknij sobie do tego miejsca: https://buythis.pl/klucze-dynamometryczne/ Powinni Ci dobrać odpowiedni zestaw zgodnie z modelem roweru i budżetem jakim dysponujesz.
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |