Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kawały na poprawę humoru |
Idzie dwóch wariatów przez pustynię. Jeden niesie worek kamieni. Nagle ten drugi nie wytrzymał i pyta: - Po co ci ten worek z kamieniami? - To proste, jak zacznie nas gonić lew to go wyrzucę i będzie mi lżej uciekać. Idzie Kowalski przez budowę i niesie worek cementu na plecach. Za nim kolega Nowak niesie dwa worki cementu. Majster zatrzymuje Kowalskiego i pyta: - Czemu niesiesz tylko jeden worek cementu a Nowak aż dwa? - Panie majster bo to leń jest, jemu nie chce się dwa razy chodzić. O komputerach - Co jest najszybsze w 286? - Wiatraczek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kawały na poprawę humoru |
Rozmawiają dwaj kumple. -Słyszałem że Twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś? -Jeszcze nie,zamknęła się w łazience....
|
|
Wieczór na dworcu autobusowym w Łomży. Ławka, a na niej kobieta i mężczyzna. Mężczyzna wyciąga papierosa i zapalniczkę. Spogląda na tabliczkę ,,ZAKAZ PALENIA\" Chowa papierosa i zapalniczkę do kieszeni. Kobieta: -Dlaczego Pan nie zapali ? Mężczyzna: -Przecież jest napisane ,,zakaz palenia\" Kobieta: Panie, na ławce jest napisane ,,CH...J CI W D...PE\" Od rana siedzę i nic...
|
|
Idzie Kowalski przez budowę i niesie dwa worki cementu na plecach. Za nim kolega Nowak niesie jeden worek cementu. Majster zatrzymuje Kowalskiego i pyta: - Czemu niesiesz dwa worki cementu a Nowak tylko jeden? - To proste, jak zacznie nas gonić lew to wyrzucę jeden worek i będzie mi lżej uciekać! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Dobre te dowcipy.
|
|
Dziewczyna wraca późno do domu. Ojciec przygląda się jej bacznie i mówi: - W prawej pończosze puściło ci oczko. - To często się zdarza. - Tak, ale gdy wychodziłaś, miałaś je na lewej pończosze...
|
|
......................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |