sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
agent ubezpieczeniowy z KANARKOWEJ

WItam
Mam pytanie; Kto się zetknął z tym agentem ubezpieczeniowym i co na jego temat może mi powiedzieć.?

zulugula

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: agent ubezpieczeniowy z KANARKOWEJ

Ubezpieczam u niego samochody i polecam.

Nie polecam !!!!! Panu S. zależy tylko na kasie da Ci zniżkę na rolnika albo księdza a w razie stłuczki powie ze sam tak powiedziałeś. Starej umowy nie wypowie i pózniej same problemy.Omijać z daleka !!!

może niekoniecznie o tym agencie ale tak bardziej ogólnie.
radzę zachować czujność i odrzucić wiarę w cuda
Wiadomo, ze składki nie biorą się z sufitu, cudów nie ma.
Zniżki są fajne, jak się płaci i rok przejeździ bezkolizyjnie.
Tragedia zaczyna się w przypadku dzwona.
Tanizna i zniżki wówczas wychodzą bokiem.
Firmy ubezpieczeniowe to cwaniaki i ze zniżki może być paragraf.
O konsekwencjach finansowych szkoda gadać.
Warto znać zasadę, taniego mięsa to i psy nie jedzą.

A ja polecam,auto mam ubezpieczone i motor,jakiś czas miałem kolizję i ubezpieczenie ok tylko trzeba wybrać odpowiednie ubezpieczenie a nie najtańsze

Ja miałam i do dziś żałuję

Ja ubezpieczam tam już kilka lat i mi odpowiada. Z tym, że z stłuczkami nie miałem do czynienia.

Bo właśnie dochodzą mnie słuchy że to niezły cwaniak. Tak jak piszecie ubezpiecza samochód że jest na wsi a gośc jeździ nim po Krakowie. A potem jest wielki problem w razie stłuczki lub wypadku przy zwrocie kasy!!!!!!

zulugula

WItam
Mam pytanie; Kto się zetknął z tym agentem ubezpieczeniowym i co na jego temat może mi powiedzieć.?

zulugula

zulugula

Poszukaj sobie sam.

Są kalkulatory online, są pakiety dilerskie w salonach.

Zawsze można znaleźć coś lepszego niż u pośrednika.

Zulugula przeciez ludzie Ci napisali. Po co drazyc temat? Chyba, ze masz w tym jakis biznes. Ja u niego ubezpieczam i nigdy nie mialem problemu. To nie on jest cwaniakiem tylko klient, ktory przychodzi i chce jsk najtaniej i tylko cieszy gebe jak zamiast 400 wyjdzie mu 200. Nie wspomne juz o malolatach bez znizek. Kombinuja wlasciciele, a on tylko ubezpiecza

Dzięki za info. Dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałem.........

zulugula

po za tymi na forum? ... podziel się z nami :)

on robi to co ty możesz sam zrobić w domu, i bierze od tego prowizję. przez net najtaniej

ludzie opowiedzieli mi różne niestworzone historie o ubezpieczaniu na Kanarkowej.....SZOK :)

zulugula

Nie polecam .

zulugula z ciebie też dobry cwaniak ...... a może i lepszy niż ten agent

Zulugula być dobry Agent :) Ale z Kanarkowej Być jeszcze lepszy :) do czasu :)

zulugula

Lepiej się nie dzielic wiedzą tajemna.......

zulugula

Nie widziałam ani jednej polisy wystawionej przez tego agenta, żeby wszystko było OK. W każdej były jakieś przekłamania, a to udział własny w AC o czym klient nie miał zielonego pojęcia - dowie się jak dostanie pomniejszone odszkodowanie - składka oczywiście mniejsza, ale o takich rzeczach mówi się uczciwie, żeby klient miał świadomość co go czeka, w przypadku szkody.....
Dzisiejsza radosna twórczość zwaliła mnie z nóg. Mężczyzna, żonaty, samochód garażowany 18-300 Zambrów, kierowca zawodowy - jedyne prawdziwe to, że mężczyzna, reszta totalna bzdura wyssana z palca.
Co ciekawsze to na polisie było AC - samochód został skradziony. Wartość pojazdu 50.000 zł. Odmowa wypłaty odszkodowania. Było AC ale bez kradzieży. Oczywiście klient uważał, że ma pełne ubezpieczenie. Czego się nie robi, żeby przejąć klienta i dać mu mniejszą składkę niż proponuje konkurencja!!!!! Okraja mu się zakres bez jego zgody i wiedzy. BRAWO!!!

Ludzie czytajcie co podpisujecie!!! Sprawdzajcie, czy ja to ja - imię, nazwisko, PESEL!!!! i dane samochodu no i oczywiście zakres ubezpieczenia!!!! to dla waszego dobra.

Prawdę piszesz ziemba, dokładnie tak jest . Też wiem coś na ten temat. Tak jak wczesniej napisałam do dziś żałuję . Nie polecam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org