Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poradnia kardiologiczna w szpitalu-Pomocy |
Witam, dostałam od lekarza rodzinnego skierowanie do poradni kardiologicznej. Czy ktoś z Was korzystał już z jej usług? O której trzeba tam pójść? Skierowanie trzeba zanieść do rejestracji? Czy trzeba długo czekać na wizytę? Czy wszystkim robią badania i jakie? Podpowie mi ktoś w tej kwestii? Jestem młodą osobą i nigdy tam nie byłam. Kompletnie nie wiem co mam zrobić. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Miłego dnia! :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poradnia kardiologiczna w szpitalu-Pomocy |
Ja znalazłam tel. do rejestracji i zadzwoniłam. Termin był za ok. 3 miesiące i miałam 2 tyg na doniesienie skierowania. Przed pierwszą wizytą ekg. Potem lekarz kieruje na ewentualne inne badania. Lekarze przyjmują od 9:00, a ekg chyba od 8:00, albo 7:30. W rejestracji niema raczej kolejek. Jest porządek tj. dostajesz numerek i grzecznie czekasz. Nikt się nie wciska. Jak 2 razy byłam o 8:00-8:15 to miałam numerek 7 i 8. wychodziłam ok. 11:00. Pójdziesz przed 8:00 to będzie wcześniejszy numerek.
|
|
Sprawdź, może szybciej będziesz miała wizytę w SOMED na Al. Legionów. Tel. 86 212 53 82. Tam też jest kardiolog i przyjmują na NFZ.
|
|
Ja miałam robione EKG u lekarza rodzinnego. Dzięki za odpowiedzi. Myślałam, że z tym skierowaniem moge iść tylko do szpitala. W ogóle się nie orientuję w tym temacie, bo do tej pory nie miałam takiej potrzeby.
|
|
Zdrowia pozostaje życzyć. Pozdrawiam.
|
|
prosze zadzwonic na ul wojsks polskiego kolo biedronki tam sa dobrzy kardiolodzy
|
|
Zamyślony-Dziękuję :-) Więc tak,najdłuższy czas oczekiwania jest w przychodni SOMED(pażdziernik) W szpitalu koniec lipca Najszybciej przyjmą mnie na Wyszyńskiego. Na pewno w bardzo poważnych przypadkach termin byłby krótszy. Cóż, pozostało mi czekać. Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, pozdrawiam :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |