Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najdroższa Hurtownia w Łomży - Prymus |
Kupowałem dziś tuby strzelające płatkami róż na wesele kolegi i zong przy kasie. Tuba dwa razy droższa niż na allegro. Potem z ciekawości sprawdziłem w innych sklepach i też wszędzie sporo tańsze niż tam. Też się w tej super hurtowni tak kiedyś nacieliście?? Nigdy więcej tam zakupów. Nie polecam tego psełdo sklepiku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najdroższa Hurtownia w Łomży - Prymus |
nie psełdo tylko pseudo,krytyku... Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
zacznijmy od tego co to jest hurtownia ? jak samo słowo mówi Hurt a nie zakup np jednego ołówka. więc moim zdaniem to jest sklep bo w hurtowni z prawdziwego zdarzenia to zwykły klient który nie prowadzi działalności to zakupu nie zrobi .takze nie ma się co gorączkowac ceny jak w innych sklepach nawet czasami wyższe więc plać i płacz .swoją drogą kiedyś sprawdziłam na klockami lego było 30zl różnicy taniej w internecie już z przesyłką .i ten sprzedawca też zarabia bo przecież nie sprzedaje charytatywnie .:) ***************
|
|
Niestety... Prowadzenie działalności gospodarczej, utrzymanie lokalu i pracowników składają się na ceny towarów. Nie liczę tutaj haraczu skarbowego i ubezpieczeniowego.
|
|
Zapłać prad, lokal, zusy, skarbowe itp i zobaczymy ile Ci zostanie. Taki sklep internetowy moze prowadzic jedna osoba, a w stacjonarnym musi być z 5. Widzisz już różnice ?
|
|
W hurtowni masz konkretne rabaty od producentów. Czasem średnio 40-50% od ceny detalicznej. Wiec jest na czym przyciąć. Niech coś zwane Hurtownią Prymus nazywa się zwykły sklepik a nie robi ludzi w balona
|
|
40 50% gdzie się tego nasłuchałeś? a taka to hurtownia jak z ciebie handlowiec. Drugim razem pogrzeb na rynku w starociach tam jest tanio.
|
|
A brałeś hurtowe ilości że ceny mają być hurtowe? :D A czy zarabiaja 30% czy 130% to ich sprawa, zawsze boli kogoś ile kto zarabia. Otwórz swoja no i też... zarabiaj :)
|
|
dwie to już hurt :)
|
|
Następnym razem kup na Allegro i nie zawracaj ludziom d... swoimi frustracjami.
|
|
a może zrób im konkurencje, otwórz hurtownie, kto to słyszał tyle zarabiać... skandal!!!
|
|
W Prymusie każdy towar ma opisaną cenę :) Widziały gały za ile brały . A było to tak napewno : kupił koleś tuby, a potem poleciał do domu sprawdzić ile kosztują na Allegro :)
|
|
patrzę sami obrońcy Prymusa. Pewnie szef i jego pracownicy trzęsą du..ą o swoje posadki :) w myśl zasady nie ważne jak piszą... oby pisali :) a prawda jest taka że w h..j drogo i żadna to hurtownia... tylko osiedlowy sklepik z marżami z kosmosu
|
|
Ale urwał :D Co niektórzy to opisują chyba z własnych doświadczeń hahah :D
|
|
Nie mam nic wspólnego z Prymusem, ale mam dość takiego pier**lenia. Widziały gały co brały, jak mi jest za drogo to nie kupuje,a nie poźniej na internetach płacze że drogo . A skoro przepłaciłeś to jesteś... sam siebie nazwij :) KAŻDY chce żyć i każdy chce zarobić a ile kto zarabia niech Cie g obchodzi !
|
|
madano, na miejscu właściciela tej hurtowni pozwałbym cię do Sądu na drodze cywilnej za te wszystkie bzdury, które tutaj wypisujesz. Dołączyłbyś wtedy do grona idiotów, którzy najpierw piszą tutaj bzdury, a potem publikują przeprosiny.
|
|
Rolnik a ty co admin ze masz czegoś dość?? Jak masz dość to puść albo się spuść... Mietek jak ktos pisze ze drogo to chyba pisze prawdę i może to udowodnić... zresztą nie tylko moja to jest opinia... wiec mogę pisać co mysle i nikt mi nie zabroni
|
|
Posłuchaj PATAFIANIE przeciez kazdy kupujacy ma wolna wole i kupuje tam gdzie jest taniej.Łomza posiada wiecej sklepow a ty z lenistwa ładujesz sie do pierwszego a potem plodzisz bzdety. Ktos cie ubeznowolnił ze musisz kupowac tylko tam?
|
|
Siwy debilu wyraziłem tylko swoją opinię nic więcej do której mam prawo! Nie masz nic do powiedzenia w temacie ze tam jest drogo i ze nie powinno to coś nazywać się hurtownią to się nie odzywaj!
|
|
Debil,to cie zrobił!!!!!!!!!!!!
|
|
hehehehe... idź do kibelka cwelu ulżyj sobie :)
|
|
To cwel ciebie zrobił?A ja myslałem ze debil?Sorry ze strzeliłem gafe!!!
|
|
Prawda jest ze jak tam byles i stojac kolo polki to o maly wlos cie nie kupili.Tata byl z corcia a ona chciala pajajaca a w pomylce wskazujac ciebie oznajmila-Tatusiu,chce tego!
|
|
Siwy ciebie jak robili to gafę jedną wielką po pijaku zrobili. W czekoladowe oko było i wypłynęło potem takie gówno na świat ze każdego odwraca na twój zasrany widok
|
|
Dla ciebie jesli juz to.,Pan Siwy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |