Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wymiana walut |
W którym kantorze można wymienić na korony czeskie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wymiana walut |
W kantorze to zadnym nie wymienisz. Jedz do Izby Celnej na Poznanskiej(zaraz za torami), tam maja swoj kantor kierowcy TIR-ow i by jezdzic po Europie z waluta danego kraju gdzie akurat jada to tam sobie wymieniaja co i ty mozesz zrobic.
|
|
Korony były kiedyś koło tej biedronki na mieście Tam i w Euro zapłacisz a swoja drogą to najtaniej jest płącic kartą za granicą Łomża leży na Mazowszu !
|
|
A jeśli o wymianie walut mowa - który kantor polecacie? Ceny różnią się jak się domyślam. Oczywiście, zależy mi, by kupić jak najtaniej. Wyjeżdżam na tydzień na wakacje i potrzebne mi Euro. Teraz podobno cena dość korzystna, pytanie czy wszędzie? Jako osoba niezmotoryzowana ciężko mi obejść wszystkie kantory w mieście. Z góry dzięki za podpowiedzi.
|
|
Dziękuje za odpowiedzi :)
|
|
a może ktoś wie czy jest czynny jakiś kantor w niedziele?
|
|
Mam pytanie w którym dokładnie miejscu w Izbie Celnej jest ten kantor ?
|
|
To zalezy ile tej waluty masz zamiar kupic na te wakacje. Ogolnie w kantorach ceny sa zblizone do siebie. Najbardziej smiesza mnie ludzie ktorzy maja np 100$ i lataja po calym miescie ktory ma wieksza cene. A jak dowiaduja sie ze grosz roznicy to złotówka a nie 10zl to nie moga uwierzyc :D
|
|
Ale mi chodzi o miejsce a nie cenę
|
|
Ciezko ogolnie z czeska korona... Polecam granice lub kupienie Euro w łomżyńskich kantorach. Za mało tego ludzie sprzedaja by kantory miały taka walute.
|
|
Często naprawdę ciężko znaleźć dobry kurs w stacjonarnych kantorach. Moim zdaniem warto sprawdzić ceny tutaj: http://ergokantor.pl/ . Internetowe kantory praktycznie zawsze oferują lepszy kurs, a oszczędzamy przy okazji sporo czasu.
|
|
trolle ruszyły do pracy ...
|
|
Zainteresuj się tematem kantorów walut online, bo naprawdę się opłaca. Poczytaj sobie np. http://www.kantorywalut.pl Pozdrawiam, Maciej
|
|
Kantor.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |