Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala Weselna |
Proszę o opinie na temat sali weselnej Perła w Łomży.(osób które osobiście były tam na imprezie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala Weselna |
Ojej, a można gdzieś być nie osobiście?
|
|
pani grzecznie prosi o informacje od osób które były osobiście a nie od osób które słyszały jakieś tam opinnie. Pozdrawiam.
|
|
Ja byłam na weselu w tej sali na początku stycznia. Lokal bardzo elegancko przystrojony, jedzenie bardzo smaczne i było go dość sporo. Ogólnie bawiliśmy się bardzo dobrze :) Co do sali czy obsługi nie mam żadnych zastrzeżeń.
|
|
A ja byłam w tamtym roku zarówno na weselu jak i na chrzcinach i nie polecam. Jedzenia było bardzo mało i po prostu nie dobre. W ogóle jak coś się skończyło to półmisek stał pusty. Nie podoba mi się w ogóle wystrój tej sali itp. Chrzciny zgodzili się zrobić, a potem wręcz wypraszali gości, bo druga impreza miała być. To moim zdaniem nie powinni się godzić na dwie imprezy i tyle ;/
|
|
Pewnie właściciel chce wiedzieć opinię o swoim lokalu i niby ktoś zakłada temat,bardzo ciekawe
|
|
Niekoniecznie shadowrun. Ja np śledze opinie, ponieważ zarezerwowałam sale na 2017 rok na wesele. Więc próbuje się przygotować na to co może mnie spotkać.
|
|
Jak ktoś oszczędzi na jedzeniu i chce jak najtaniej to nie ma się co dziwić, że jedzenia mało. NA weselu, na którym tam byłam nie brakowało jedzenia, wszystko było smaczne i szybko wymieniano to co puste czy brudne. Ilość jedzenia uzależniona jest od tego, za ile zapłaciły osoby, które organizują daną imprezę w jakimkolwiek lokalu. Jak ktoś chce tanio to nie ma się co dziwić ze nie ma co jeść. A to czy jedzenie dobre czy nie to kwestia smaku każdego z nas.
|
|
Nie zgodzę się z tobą madzik33, właściciel porządnego lokalu w standardzie powinien oferować wystarczającą ilość jedzenia. Dobry lokal nie pozwoli sobie na zaniżanie cen, kosztem jedzenia, czy czegokolwiek innego.
|
|
Czyli jak właściciel dostanie stówę to ma zrobić jedzenia za dwie?? Równie dobrze można by kazać gościom jeść mniej co by było takim samym absurdem :) Z pustego i Salomon nie naleje. Jak ktoś chce oszczędzać to z czego zakupy zrobić ?? Z własnej kieszeni nikt do interesu dokładać nie będzie żeby się pokazać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |