Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walentnki |
Temat stary jak swiat , a problem ciągle ten sam . Co dla faceta na walentynki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walentnki |
Z racji tego, że walę tynki to święto budowlańców to kup nową kielnię. ;p
|
|
imany: Wypalenie zawodowe, które poruszałaś w innym poście już Ci minęło? Pytałaś o pomoc psychologa lub psychiatry. Pomógł specjalista? Odnośnie tematu, który tu poruszasz. Temat stary jak świat to on nie jest, bo walentynki są stosunkowo nową modą w Polsce. Jestem facetem, to wiem zaś co jest dla nas przyjemnością starą jak świat ! To ...... , no wiesz :)) Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
polecam ocieplacz na penisa Pomysłowo.
|
|
pastę tempo
|
|
Skoro ma to być od serca dla serca to udanym prezentem będzie defibrylator.
|
|
Kup mu słownik poprawnej polszczyzny, pouczycie się razem przy lampce wina.
|
|
6 wpisów i jeden głupszy od drugiego ! ale cóż - łomża i okolice . peter- tylko mogę się domyślać ,W długie wieczory -rączka ,lub gorący oddech kolesi na plecach !!!
|
|
Dlaczego głupie wpisy? Głupi to jest temat. Jak się kogoś kocha to nie trzeba specjalnego dnia zakochanych aby nagle to okazać i coś kupić,lub gdzieś pójść na kolację, albo o kogoś troszczysz się cały czas, albo mu dupy nie zawracaj i w walentynki z różą nie biegaj lub czymś innym. Głupie to jest adoptowanie jakichś amerykańskich świąt.
|
|
dokładnie pareslow ,gdyby ludzie wiedzieli jakie zamiary ten zachod z łunio na czele ma zamiary wobec ludzkości zakazano by mowic o amerce.. Pomysłowo.
|
|
Może masz i racje ale .... każda , nawet ta najgłupsza jest okazją na coś wyjątkowego . Ty jak takiego dnia nie uważasz , czy nie było by ci miło jak by cie ktoś zaskoczył , zrobił miłą niespodziankę .
|
|
daj mu siebie
|
|
Imany- pewnie, że było by mi miło, ale czy do tego potrzebna jest walentynkowa okazja? A może tak spontanicznie bez okazji w zwykły szary dzień zrobić komuś miłą niespodziankę? Ja w żaden sposób nie neguję tych \"świąt\" piszę trochę dla przekory. Trochę to takie sztuczne, że trzeba mieć okazję żeby komuś trochę czułości okazać, albo coś podarować. Ale to tylko moje zdanie i nic mi do innych pozdrawiam i życzę aby upominek był trafiony.
|
|
Pareslow - dzięki i też Ci tego samego życzę , a szczególnie w ten dzień , Pozdrawiam.
|
|
imany: Pareslov powiedział wszystko, co można o relacjach kochających się ludzi powiedzieć. Nie wiem, co miałaś na myśli pisząc o \" pomocnej ręce \" i \" gorących oddechach kolesi na plecach Twojego faceta \". Nie mi wnikać w Wasze życie osobiste i Jego fascynacje. Ja ze swojej strony doradzałbym w tym dniu opranie zagubionych w szafie skarpet, usmażenie schabowego lub golonki z dużą ilością piwa, zajęcie się odkurzaczem i usunięcie kurzu z mebli. Dopiero późnym wieczorem mogłaby być cytowana przez Ciebie ręka i gorące usteczka \" Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Nie ma to jak przytulić, powiedzieć parę ciepłych słów, spędzić razem czas w ten dzień.
|
|
to prawda. Zrobić kolacje, czy wyjść na spacer. My w tym roku spędzimy klimatycznie, w domu. Postanowiłam wcześniej, że zrobię coś od serca, zrobiłam z \"Robótkami na drutach\" czerwone ociekacze z serduszkiem na kubeczki pozdrawiam!
|
|
Jak sie zna swojego faceta to latwo mu zrobic prezent, trzeba tylko glowa ruszyc.
|
|
haha ruszać można nie tylko głową :) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |