Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MOONLIGHT PARTY |
Na szczescie coś sie dzieje w tym smutnym jak ... mieście: DJ MOONDECK Swoj styl muzyczny okresla jako mieszanke brzmien happyhouse i sexydeephouse z odrobinka electro,co chyba najlepiej oddaje charakter muzyki,jaka serwuje klubowicza w swoich setach. Przygode z muzyka rozpoczela piec lat temu w swoich rodzinnych stronach-Trojmiescie.Po dwoch latach gry w Sopocie zaproszono ja do warszawskiego Uderground'u i Utopii.Po polrocznej grze w tych klubach,Utopia zaproponowala jej rezydenture,jako jedynej kobiecie w Polsce. Oprocz najlepszych polskich dj-ow grala rowniez z takimi gwiazdami jak: Antoine Clamaran,David Guetta,Bob Sinclair,Robert Owens,Jarry Roperro i wieloma innymi. determinacja w dazeniu do osiagniecia perfekcyjnej techniki,niebanalny gust muzyczny i niesamowity kontakt z publicznoscia sprawia,ze grywa juz nie tylko w Polsce,ale i za granica - w Hong Kongu,czy czeskiej Pradze))) DJ PUFFY - Yam Caffe , Łomża Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MOONLIGHT PARTY |
czy to czasem nie jest reklama??? zresztą ja tam i tak jamy nie lubie...... Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
cooo to za DJ'e .....bleee...moondeck...puffy....ehhhh "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
spam
|
|
@Bestian: n/c... To, że nie słyszałeś o tej kobiecie na Vivie lub w Esce nie upoważnia Cię do wyśmiewania się z niej. Ta Pani naprawdę daje radę ;)
|
|
nie zmienia to faktu ze to bezczelna reklama - chcesz zglosic impreze - od tego jest kalendarz! R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
raver, chyba Ci się coś pomyliło. Nie ja zakładałem ten temat tylko wypowiedziałem się co do osoby występującej tego wieczoru, więc proszę zejdź ze mnie.
|
|
happyhouse i sexydeephouse lol :D -- "Religia jest bardzo pożyteczna społecznie, bo dzięki niej kobiety tak się nie puszczają, a i służba mniej kradnie..." (Winston Churchill)
|
|
wstyd mi za niektóre osoby... pis998
|
|
i co sie niby dzieje w tm miescie, ten sam lokal w ktorym co czwartek i sobota cos snie niby dzieje a w zasadzie zawsze to samo
|
|
ja wlasnie KOCHANIUTEK wyraziłem swoja opinie na temat obsady tej imprezy ktora wg mnie jest beznadziejna... W TV lub Radio slyszy sie o wielu ludziach...ale nie upowaznia ich to do tego ze ludzie maja ich uwielbiac za to ze wystepuja w mediach Dalej nie zmienia to faktu ze dj'e wg mnie sa beznadziejni i mowie to wprost bo taka jest moja opinia. pozdro "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Nie podobają się, bo nie zagrają Explosion jak poprosisz? pis998
|
|
aaaaahahahahahahaha dobre kochaniutek, dobre :)))) trafiłeś w sedno :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
"Autor: kochaniutek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-08-06 00:26 Nie podobają się, bo nie zagrają Explosion jak poprosisz?" POZWOL ZE TERAZ ZNOWU ZACYTUJE TWOJE SŁOWA: "Autor: kochaniutek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-08-06 23:52 wstyd mi za niektóre osoby..." Moja sprawa czy mi sie ktos podoba czy nie... PS Explosion to prawdziwa komercja i Ci Dje tak samo...Viva>>bleee.... masz słabe pojecie o muzyce.. Van Dyk, Van Burren to jest muzyka!!! "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Van Dyk, Van B... a co to jest???? na bank jakis szmatowaty trance albo eurodance :))) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
no widzisz a teraz ja moge powiedziec ze nie znasz sie na muzyce itp. jak to mowia sa gusta i gusciki! "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Bestian: Rozkmiń więc imprezę z udziałem Paul'a Van Dyk'a w Łomży... baa nawet w województwie, a wtedy zwrócę Ci honor i ładnie przeproszę stawiając piwo. Zamiast się cieszyć z tego co masz, a wbrew pozorm jest się z czego cieszyć. Pani owa jak wyżej piszę grywała z czołowymi 'hałsowcami' świata /nie boję się użyć tego określenia, bo nawet trochę nie jest ono przesadne/, to mówi samo za siebie. Wnioskując z Twoich wcześniejszych postów gustujesz w Trance... Ok, nie wnikam, szanuję to ale proszę Cię o to samo, abyś uszanował przede wszystkim Moondeck jak i ludzi pragnących się bawić przy jej muzyce. A swoją drogą... kojażysz pojęcie muzycznego Underground'u? p.s. Dla jasności nie znam osobiście ww. DJ. pis998
|
|
rozumiem, kochaniutek, że widzimy się dziś na imprezie :))) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Szczerze bym chciał... lecz są przeciwskazania :P Jeszcze rok :D pis998
|
|
Yama sssie!! To juz lepiej do euforii pojechac. LORD ON
|
|
To nie pier... tylko siadaj i jedź pis998
|
|
Bastian: Van Dyk, Van Burren to jest muzyka!!! I o to chodzi! :) Polecam sety Buurena, A State of Trance - http://www.trancefix.nl/f-a-state-of-trance-armin-van-buuren-210.html/. Niektórzy wolą PUFFY-go, oczywiście szanujemy ich ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
|
wreszcie jakas konkretna imprezka w nszym miescie:) panienke znam i slyszalem jej sety w Uderground i Utopi, ale chyba gdzies jescze ja widzialem, kreci naprawde fajna muze:) szkoda tylko ze niestety nie moge byc na tej imprezie ale moze kiedys... moze wreszcie zmienia sie mentalnosc ludzi w naszej lomzy. Pozdrowki dla wszystkich, nawet dla spamowcow:)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |