sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
badanie wzroku u dziecka gdzie.

Gdzie w Białymstoku można zbadać oczy dziecku ? Chodzi mi o wizytę prywatna,kogo możecie polecić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: badanie wzroku u dziecka gdzie.

prywatnie to nie wiem ale polecam DSK

Ja jeżdżę z synem do prof. Aliny Bakunowicz-Łazarczyk. Ma gabinet niedaleko galerii Białej. Z tego, co wiem to jest ona ordynatorem oddziału okulistycznego w DSK i przyjmuje prywatnie. Nie jest tanio, ale kolejki do niej spore, więc chyba jest dobra. Ja w każdym razie polecam. Namiary do niej znajdziesz w necie.

Biedronka dzieki.😉

polecam dr.Siemion ma gabinet prywatny na niemcewicza - blok na górze strzelnicy.byłam na pierwszej kontrolnej wizycie z dzieckiem.polecam

Ja byłam z synem u 3 okulistek w Łomży (u dr Siemion też) i co ciekawe każda mówiła co innego. Sama już nie wiedziałam której słuchać. W końcu zdecydowałam, że pojadę do Białegostoku i komu mam zaufać jak nie ordynatorowi okulistyki DSK. Także wybrałam prof. Bakunowicz-Łazarczyk i nie żałuję :)

Ok dzieki

Okolandia- Monika Oziębło-Kupczyk

Dobry jest Prof. dr med. Marek Prost z W-wy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org