Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RozPiSducha |
Coście chcieli,teraz macie.Zgnojenie tego co rodziło się w kraju blisko 40 lat. Krótko po wyborach widzimy gównianą namiastkę co czeka Polskę w przyszłości. Wstyd i żenada!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RozPiSducha |
skoncz pier......lic
|
|
prędzej czy póżniej ludzie wyjdą na ulice, co te pOSŁY wyprawiają , za 4-5 lat Trybunał Stanu ! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
trybunał stanu dla tych, co rządzili przez 8 lat? myślę, że się doczekasz vox populi ;)
|
|
a co do dzisiejszego posiedzenia sejmu, jak można było wybrać te bydło, które zakłócało porządek obrad.
|
|
siwy siwy dobrze napisałeś i będzie jeszcze gorzej ale ludzie otumanieni pisowską sektą wierzą w cuda życzę im powodzenia
|
|
Ci rozpieprzą w rok co tamci w osiem lat zdążyli. PO stawiała tarczę anty moherową ale nieskutecznie.
|
|
gorszej korupcji afer i wszystkigo jak wPO nie było zarobki na poziomie 1500zł sa głodowe emerytury głodowe chmstwo nawet sikora nie wyrzucili tylko na marszałka to swiadczy jakie było podejscie do ludzi tej całej elity z sowy i całej PO szok!!! i tak sie dziwe ze sa kretyni co na nich gólosowali no chyba ze były to rodziny i mam nadzieje ze 90% głosów to takie własnie były musza byc wielkie zmiany i pisiory to robia a jaka ma byc reakcja tego bydła co osiem lat w balona społeczenstwo robiło i kase krolili przetargi lewe i cała lista miliardów w kieszenie, no ale zobaczymy co tez pisiory zrobia a jak zrobia gorzej to oni tez poleca bo prawda jest taka ze w polsce potrzeba nowej siły
|
|
dostaniesz ryba haczyk do połknięcia zamiast godziwej płacy, w zasadzie to już przynętę pożarłeś... rudy błazen z druhem
|
|
ja kolego w zasadzie to wale ten pisior i cała bande po jestem sobie poza tym syfem mam 1500 i wiecej ale na tydzien pozdrawiam
|
|
... a nie moglibyście się z tym tematem wynieść do getta politycznego ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |