Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Które liceum?? |
Witam! Jak sądzicie które liceum jest najlepsze pod kątem profilu informatycznego ?? Pomóżcie... :-o ------8 JESTEM ZDESPEROWANY!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Które liceum?? |
W Łomży nie ma takiego liceum... NIE POLECAM Ci III LO pod względem informatyki... żenada... Pozdrawiam
|
|
Broń wszyscy swięci nie idź do spolecznego. Gdyby nie Pani vice dyrektorka (pani K). Liceum bylo by spoko. Tamta Pani wogole nie ma pojecia o tym jak wykonywac swoja prace. Dyrektor spolecznego jest świetny :) A aporpo informy to radzę isć do np. mechaniaka a potem na studia informatyczne. Duzo więcej skorzystasz :P --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
powiem ci jedno lepiej nie ić do liceum obierz sobie zawód i tym się kieruj a jak koniecznie to polecam 4 no i oczywiście naj naj czyli 2
|
|
4 , 2 czy 3. wszystko jedno ALE NIE SPOŁECZNE (no chyba ze chce się mieć pustkę w głowie (głównie matma G.M) i wrażenia z sexu w ubikacji, gdzie gimnazjalistki puszczaja sie na prawo i lewo :[ ) --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
O tych gimnazjalistkach to słyszałem co nie co;))) Całkiem podoba mi się taki pomysł zagospodarowania przerwy:)) Nasuwa się na myśl...."jaki pan taki kram"..... ale nie.... to chyba niemożliwe;))) Społeczny jako taki może być tylko trzeba w nim władze zmienić:)
|
|
Na pewno polecam 1 lo. Jest tam Pan S. od informy, który jako jedyny czuwa nad siecią i netem, bo Pan K. to wogóle na niczym się nie zna :))) ojejku
|
|
Mysle że dobry wybór to Bernatowicza. Informatyka w I LO jest spoko, zwłaszcza z samleszem. Wszystko zależy od podejscia - ludzkiego podejscia, wtedy czlowiek mniej sie stresuje i jest OK!
|
|
Uważam, że I LO jest spoko. Moje myśli przed wyborem tej szkoły były mieszane, ale teraz jestem przekonany, że wybrałem dobrze. A jeśli chodzi o informatykę nie mam nic przeciwko nauczycielom (mówię o Samleszu oczywiście, to spoko gość, potrafi nauczyć omijając stres, jaki dotyka często każdego z nas, drodzy uczniowie) :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |