Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piłka Siatkowa dla dzieci |
Ruszyły zajęcia z Mini Piłki Siatkowej dla dziewcząt z klas II-IV szkoły podstawowej. W grupie znajduje się aktualnie 14 osób w przedziale wiekowym 7-10 lat. Do końca grudnia 2015 r. grupa jest otwarta i śmiało można zapisywać nowe osoby. Kontakt: Jacek Kicała, tel. 501-660-958
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piłka Siatkowa dla dzieci |
Zajęcia odbywają się w III LO w Łomży
|
|
Aktualnie zajęcia odbywają się tylko raz w tygodniu ale od stycznia nowego roku planujemy zwiększyć ilość do 3 razy w tygodniu.
|
|
Na pierwsze zajecia dziecko niech zabierze ze sobą strój sportowy oraz buty na zmianę
|
|
Jaki koszt????
|
|
Do konca grudnia tego roku zajęcia są bezpłatne.
|
|
a pozniej?:)
|
|
Od nowego roku za zajecia bedzie pobierana symboliczna oplata (3 zł) za kazde zajecia. Dokladniej wytlumacze jak panstwo sie pojawia na pierwszych zajeciach:)
|
|
Dzisiaj dołączyły do nas 3 nowe osoby:) grupa liczy już 17 osób. Przypominam że lista uczestniczek jest otwarta tylko do konca grudnia i z koncem tego wlasnie miesiaca nie bedzie juz mozliwosci dopisywania dzieci. ZAPRASZAM :)
|
|
Moja córka była bardzo zadowolona więc mogę śmiało polecić te zajecia
|
|
Cieszy mnie to bardzo:)
|
|
Super! Teraz dzieci zamiast aktywnie spędzać czas,siedzą przed telewizorem/komputerem/tabletem. Kasia P.
|
|
Tez mysle ze to dobra alternatywa dla tych co za duzo czasu spedzaja w domu przy mediach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |