Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klub bilardowy |
Witam Czy był ktoś na bilardzie w klubie bilardowym na ul.Jatkowej? Pomysłowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klub bilardowy |
Naprawdę nikt tam jeszcze nie był? Czy może nikt się nie odważył? Pomysłowo.
|
|
za daleko sa blizsze kluby bilardowe
|
|
|
|
skąd jesteś skoro to dla ciebie daleko? Pomysłowo.
|
|
Smieszne;] Pytasz sie kto byl na bilardzie, a pozniej jeszcze masz pretensje ze ktos ci odpisal... czyzby twoj biznes bilardowy az tak slabo szedl, ze jeszcze pretensje masz? a od siebie, okolica jest tak bardzo \"ciekawa\" ze po 1 akcji pare lat temu i kilku zaslyszanych od znajomych nawet nie mam zamiaru trafic tam \"nawet przypadkiem\". No, to w druga strone, przyjmujac okolicznosc ze jestesmy w internecie i moze \"nie jestes\" wlascicielem tego lokalu. odpowiedz mi na jedna sprawe, skoro sie pytasz czy ktos byl, a pozniej jeszcze pretensje do kolegi lomzyka cyt. \"skoro to dla ciebie daleko\". w takim razie: dlaczego szukasz tych \"bardzo waznych\" informacji tutaj na forum, a sam tam nie polazles? Skąd jesteś SKORO to dla Ciebie najwyraźniej niesamowicie istotna wiadomość. No ale, właściciel czy nie. Reklama raczej słaba. Za bardzo się rozpisałem, chyba nie ma sensu...
|
|
Coś ci się pomyliło forumowiczu ,nikt nie ma do nikogo pretensji. Nawet teraz pisząc ten post nie mam pretensji do ciebie ,że nie wnosząc nic do tematu tylko siejesz zamęt. Pomysłowo.
|
|
chociazby klub 9 a drugi 54 sa blizej .na jadkowej bywalem lat kilka temu duzo zajadkow siedzialo i wyrwy szukalo ehhhh co tu pisac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |