Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gosiewski Family |
Badam historię rodziny Gosiewskiego. Mój dziadek urodził się w 1874 roku, niedaleko Łomży. W jakim kościoły powinny wysłać e-mail w poszukiwaniu akty urodzenia? Rozumiem trochę po polsku, ale ja jestem za pomocą Google Translate. Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gosiewski Family |
ty być potomek tego karła? a to nie ma się co chwalić, może druga żona mieć info, w kościele raczej ty nie znależć, bo to druga baba, ta nie sakramencka , może dziecka z katolickiego związku majom jakieś info, Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Gosie Duże k Zambrów woj Podlaskie
|
|
Kościoły w Polsce porozumiewają się z ludżmi głównie za pomocą tacy..., to takie narzędzie do zbierania mamony. Prześlesz ofiarę, dostaniesz odpowiedż. Moje dziadki też niedaleko Łomży męczyli się ze swoim żywotem, ale nie daj bóg, żeby mieli mieć coś wspólnego z budowniczym peronu kolejowego. rudy błazen z druhem
|
|
http://www.gosiewski.pl/gosie_pl.htm
|
|
Ciekawe czy to ten herbowy od dwóch psów na tarczy co jeden to h... a drugi warczy ?
|
|
a to ten co babe z dziećmi zostawił dla kochanki? może i jeszcze rozwód kościelny dostał ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
...to typowe dla p osłów i pisłanek z naszego regionu...? rudy błazen z druhem
|
|
jurgiel też chyba coś nie teges Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |