Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siódmy dzień |
Czym dla świadków jehowach jest siódmy dzień tygodnia? Jeśli jest to niedziela to dlaczego systematycznie w każdą czy inne ważne święta odkurzają z samego rana kiedy inni chcą odpocząć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siódmy dzień |
to podobnie jest z ludzmi którzy chodzą na pokaz do kościoła i udają takich cudownych katolików a w rzeczywistości kawał kurrr... reszta dziada
|
|
Lubią mieć czysto w domu to sobie odkurzają, nie ma w tym nic dziwnego. A ty przygotowujesz obiad na niedzielę w sobotę?
|
|
9.15 to nie takie rano :) Nie każdy gnije w betach do południa :)
|
|
Dobrze gadasz :D
|
|
Wszyscy lubimy stwarzać pozory. A może to nawet nie jest kwestia pozorów, tylko podejścia do wiary i jej reguły. Mam koleżankę, która należy do świadków Jehowy, ale ona jest bardzo skrupulatna i przestrzega wszystkich doktryn swojej wiary. Mam też koleżankę, która jest katoliczką i również przestrzega reguł, dla niej nie do pomyślenia jest robienie prania w niedzielę, nie wspominając o odkurzaniu. Wszystko zależy od podejścia... Moje jest raczej... otwarte na wszelkie inne podejścia do life after death...
|
|
Widać koleżanka ma zwykłego pier***ca. Co jak by jej przyszło iść do pracy w niedzielę albo w jakieś święto? Zwolniła by się z pracy i poszła na bezrobocie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |