Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet NASK |
Wie ktoś coś nowego na temat obecności NASK-u w Łomży ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet NASK |
Na koniec listopada mają zakładać anteny a Internet ma ruszyć podobno w grudniu... NASK to NASK - mam nadzieję, że dotrzymają terminów. Nie wątpię, że warto na nich poczekać. Pozdrawiam
|
|
Napiszcie adres strony www gdzie mogę znaleźć jakieś info na ten temat. Szukałem na www.nask.pl i tam nic nie ma.
|
|
nask.ag.bocznica.org ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Nask ruszy w pierwszej połowie przyszłego roku czyli tak za jakieś 3 miesiące coś zaczną robić. Oto oficjalne stanowisko NASKU: "Niestety planowana przez NASK dystrybucja usług dostepowych w Łomży ruszy prawdopodobnie dopiero ok. połowy przyszłego roku. Ze swej strony mogę jedynie obiecać, że odezwę sie do Pana, jak tylko będę miała możliwość zaoferowania konkretnych usług, Ewa Lisicka Specjalista d/s Sprzedaży NASK" --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |