sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miss Polonia 2006.

Szkolny sukces miss łomżyńskiego "Ekonomika" rozbudził jej nadzieję na jeszcze większy sukces. Postanowiła wystartować w castingu na miss Podlasia. W maju odbył się finał w Teatrze Dramatycznym w Białymstoku. Jury łomżyniance nie przyznało żadnej nagrody. Za to zauważyli ją pracownicy Biura Miss Polonia 2006. Otrzymała od organizatorów dziką kartę, wystartowała i o dziwo pokonała wszystkie rywalki z Podlasia i awansowała do 20 finałowej i wystartuje w finale z nr 3.
I jak tu nie mówić o dyskryminacji Łomży przez Białystok.

Pozdrowienia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miss Polonia 2006.

Poczekajmy, jeszcze pewnie koleżnka wysko zajdzie. Ciekawe wtedy co bedzie mialo do powiedzenia te jury ze Śledziowa...

Szczerze trzymam za nią kciuki. Będe się cieszył kiedy nasza dziewczyna zajdzie wyżej niż jej 'koleżanka' z Białegostoku...

...

a mnie w Białymstoku jeden kierowca nie przepuścił na pasach. na pewno wiedział że przyjechałem z Łonży i dlatego. sama opowiastaka jest fajna prawie jak o Kopciuszku ale wasze komentarze żenujące. macie jakieś kompleksy? bo ja nie i nie uważam że ujest Białystok kontra Łomża. są ludzie kontra ludzie nawet w tym samym mieście czy wsi!!!!! na tych śledziowych wyborach też wygrała tylko jedna a chciały wszystkie.

... & vice versa!

A kiedy w śledziewie jakaś ładna dziewzyna śmigała, każda fajniejsza przyjechała spoza białegokroku, nie miały szans z naszą kobietką paszczury jedne no to proste, że jej żadnej nagrody nie przyznały. bialystok pijawką Łomży.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Jednak Białostoczanki podpadały w eliminacjach do Miss Polonia, a Łomżynianka dostała się do finałowej 20-tki. Dziewczyna była ta sama. Jednak zazdrościcie.

Źródło tego tematu:

Kontakty nr 33 (1345)

ja nie zazdroszczę bo nie jestem dziewczyną.
____________________________________-

... & vice versa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org