Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miss Polonia 2006. |
Szkolny sukces miss łomżyńskiego "Ekonomika" rozbudził jej nadzieję na jeszcze większy sukces. Postanowiła wystartować w castingu na miss Podlasia. W maju odbył się finał w Teatrze Dramatycznym w Białymstoku. Jury łomżyniance nie przyznało żadnej nagrody. Za to zauważyli ją pracownicy Biura Miss Polonia 2006. Otrzymała od organizatorów dziką kartę, wystartowała i o dziwo pokonała wszystkie rywalki z Podlasia i awansowała do 20 finałowej i wystartuje w finale z nr 3. I jak tu nie mówić o dyskryminacji Łomży przez Białystok. Pozdrowienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miss Polonia 2006. |
Poczekajmy, jeszcze pewnie koleżnka wysko zajdzie. Ciekawe wtedy co bedzie mialo do powiedzenia te jury ze Śledziowa...
|
|
Szczerze trzymam za nią kciuki. Będe się cieszył kiedy nasza dziewczyna zajdzie wyżej niż jej 'koleżanka' z Białegostoku... ...
|
|
a mnie w Białymstoku jeden kierowca nie przepuścił na pasach. na pewno wiedział że przyjechałem z Łonży i dlatego. sama opowiastaka jest fajna prawie jak o Kopciuszku ale wasze komentarze żenujące. macie jakieś kompleksy? bo ja nie i nie uważam że ujest Białystok kontra Łomża. są ludzie kontra ludzie nawet w tym samym mieście czy wsi!!!!! na tych śledziowych wyborach też wygrała tylko jedna a chciały wszystkie. ________________________________________ ... & vice versa!
|
|
A kiedy w śledziewie jakaś ładna dziewzyna śmigała, każda fajniejsza przyjechała spoza białegokroku, nie miały szans z naszą kobietką paszczury jedne no to proste, że jej żadnej nagrody nie przyznały. bialystok pijawką Łomży. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Jednak Białostoczanki podpadały w eliminacjach do Miss Polonia, a Łomżynianka dostała się do finałowej 20-tki. Dziewczyna była ta sama. Jednak zazdrościcie. Źródło tego tematu: Kontakty nr 33 (1345)
|
|
ja nie zazdroszczę bo nie jestem dziewczyną. ____________________________________- ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |